6 Ιαν 2010

Κετσπάγια: "Τα λαμόγια ταλαιπωρούν το ελληνικό ποδόσφαιρο..."

Κετσπάγια: "Τα λαμόγια ταλαιπωρούν το ελληνικό ποδόσφαιρο..."Σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο Τιμούρ Κετσπάγια μίλησε για την φυγή του από τον Ολυμπιακό, καθώς επίσης και για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, χρησιμοποιώντας λόγια σκληρά.
Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Τιμούρ Κετσπάγια δήλωσε:
Αναφορικά με το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ δεν έχει να χάσει τίποτα. Είναι μακριά από τους αρχικούς της στόχους. Σήμερα περιμένει μια ευκαιρία να κερδίσει το παιχνίδι και να δείξει στον κόσμο της ότι ακόμα μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα.»
Αναφορικά με το γεγονός ότι η καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα συναντά την καλή επίθεση της ΑΕΚ:
«Δεν ξέρω αν θα παίξει από την αρχή ο Τζιμπούρ, ο οποίος προέρχεται από μια πολύ μεγάλη αποχή, σχεδόν 6 μηνών. Από την άλλη ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη άμυνα. Αυτό έχει δείξει και στο πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ.»
Αναφορικά με το που θα κριθεί το ντέρμπι, από τεχνικής πλευράς::
«Οι δύο ομάδες δεν έχουν παίξει καθόλου για περίπου δύο εβδομάδες, λόγω εορτών. Εξαρτάται από το πώς θα παρουσιαστούν οι ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο. Σίγουρα έχει πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός, που είναι κοντά στην κορυφή και θέλει να κερδίσει για να μη χάσει την επαφή του με τον Παναθηναϊκό.»
Αναφορικά με τη φυσική κατάσταση των παικτών του Ολυμπιακού:
«Αυτό το παραμύθι είναι που πουλάτε εσείς οι δημοσιογράφοι εδώ και έξι μήνες. Ο Ολυμπιακός προχώρησε στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και είναι στην κορυφή. Αυτά είναι δικαιολογίες. Πρέπει να δικαιολογήσετε, γιατί έφυγε ένας προπονητής χωρίς να χάσει παιχνίδι. Δεν μπορεί να έχει προβλήματα μια ομάδα, έχοντας κερδίσει σχεδόν σε όλα της τα παιχνίδια.»
Αναφορικά με τις δηλώσεις του συνεργάτη του, κ. Μιχαήλ ότι τα προβλήματα τραυματισμών οφείλονται στην εκγύμναση που έγινε μετά την αποχώρησή του:
«Όταν ήμασταν εμείς δεν υπήρχαν τα προβλήματα τραυματισμού. Αν υπήρχαν κάποια, ήταν αυτά που είχαν οι παίκτες από παλαιότερους τραυματισμούς.»
Αναφορικά με το ότι, αν και είχε μόνο νίκες και η ομάδα δεν είχε δεχτεί γκολ, γιατί έπρεπε να φύγει από τον Ολυμπιακό, κάτι που πολύς κόσμος δεν κατάλαβε:
«Είναι αυτά τα λαμόγια οι οργανωμένοι που από την αρχή δεν θέλανε να έρθω και κάποια λαμόγια δημοσιογράφοι που με πολεμούσαν από την πρώτη μέρα που πήγα.. Όταν έβλεπαν ότι η ομάδα πετύχαινε τους στόχους της, αυτό τους ερέθιζε πολύ.»
Ποιοι εποφθαλμιούσαν τον Ολυμπιακό:
«Εγώ τη δουλειά μου την έκανα όπως πρέπει. Το πρόβλημα είναι ότι εκεί δεν ξέρουν τι θέλουν. Μπορεί να μην τους άρεσε που η ομάδα πήγαινε μπροστά χωρίς να έχει ξοδέψει ευρώ, σε αντίθεση με άλλα χρόνια που έδινε 10, 20 και 30 εκατομμύρια ευρώ. Φέτος χωρίς να ξοδέψει τίποτα, έκανε αυτά που δεν έχει κάνει τις προηγούμενες χρονιές, είναι στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και κοντά στην κορυφή. Και τώρα που πήραν τα λεφτά, μπορούν να κάνουν μεταγραφές. Να ξοδέψουν τα παραπάνω λεφτά.»
Αναφορικά με την πρόκριση, όχι χωρίς άγχος, στους «16»: «Είναι αυτό που με τρελαίνει. Τι περιμένατε ότι με 2-3 εκατομμύρια, να πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ;»
Για τον πόλεμο που του έγινε: «Με πολεμούν κάποια λαμόγια δημοσιογράφοι και κάποια λαμόγια οργανωμένοι. Είναι αυτά τα λαμόγια που ταλαιπωρούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είχα πόλεμο μέσα στην ομάδα, δεν είχα πρόβλημα με κάποιον κι έβγαινε προς τα έξω ότι είχα πόλεμο με τους παίκτες. Στην Ελλάδα ζείτε και ξέρετε τι γίνεται. Πολλές φορές έχουν βγει οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές και είχαν πει ότι δεν είχαμε πρόβλημα. Ήμουν μία χαρά με όλους, η ομάδα πήγαινε μία χαρά αλλά δεν με γούσταραν από την αρχή και ήθελαν αλλαγή. Αυτοί είναι μία χαρά κι εγώ το ίδιο κι η ζωή συνεχίζεται.»
Για τις μεταγραφές: «Τουλάχιστον πείτε κάποια θετικά πράγματα. Έφερα παίκτες στην ομάδα που δεν είχαν έρθει για δεκαετίες στο ελληνικό ποδόσφαιρου. Τουλάχιστον πείτε καλά λόγια γι’ αυτούς.»
Για το αν υπήρχαν άνθρωποι που τον πολέμησαν με σκοπό να γίνουν μεταγραφές για να δαπανηθούν χρήματα τώρα:
«Γιατί να δαπανηθούν χρήματα τώρα.; Εσείς απλά θέλετε να βρείτε κάποιον μαλάκα να πληρώνει εκατομμύρια κι εσείς απλά να φωνάζετε. Αυτή είναι η εύκολη λύση, εμείς να φωνάζουμε κι ο άλλος να πληρώνει εκατομμύρια.»
Αναφορικά με το αν υπάρχουν κάποιοι που έχουν συμφέροντα από τις ακριβές μεταγραφές στον Ολυμπιακό: «Μπορεί…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES