6 Ιαν 2010

Μετά το ντέρμπι η μεταγραφή...

Μετά το ντέρμπι η μεταγραφή...Λόγω του αποψινού ντέρμπι με την ΑΕΚ και του αγώνα με τη Λάρισα την Κυριακή, η μεταγραφή «έκπληξη» που είχαν ανακοινώσει ότι θα κάνουν μέσα στον Ιανουάριο οι «ερυθρόλευκοι», μετά το «ναυάγιο» στην υπόθεση του Μπεν Αρφά, πάει πίσω.
«Να δούμε το ντέρμπι και βλέπουμε», τόνιζαν χθες οι «ερυθρόλευκοι», ενώ, παράλληλα, δεν ήθελαν να πάρουν σαφή θέση για την ονοματολογία, υποστηρίζοντας πως δεν ισχύει τίποτα απολύτως.
Βεβαίως, ξεκάθαρα οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να ρίξουν τους τόνους εν όψει των κρίσιμων αγώνων για τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, καθώς, από την ερχόμενη εβδομάδα, όπως λένε οι πληροφορίες, θα στραφούν ουσιαστικά στον μεταγραφικό τομέα, όταν μάλιστα θα επιστρέψει και ο Σωκράτης Κόκκαλης στην Αθήνα.
Όπως όλα δείχνουν, οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν στα μέσα του Ιανουαρίου, με τον ισχυρό άνδρα της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ να είναι ενήμερος, ασφαλώς, για όλες τις εξελίξεις, αναφορικά με τη μεταγραφή που τονίζουν από τον Ολυμπιακό ότι θα γίνει κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.
Γεγονός είναι, πως στον Ολυμπιακό επένδυσαν πολλά στην περίπτωση του Μπεν Αρφά και ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί πλήρως ο επόμενος στόχος τους, χωρίς οι υποψήφιοι από την ευρωπαϊκή, κυρίως, αγορά, να λείπουν.
Ωστόσο, δεν έχουν σκοπό να βιαστούν και θα περιμένουν λίγες ημέρες ακόμη, προκειμένου να εξετάσουν τις δύο-τρεις περιπτώσεις που είναι ακόμη ανοικτές στη λίστα τους, αλλά και κάποιες άλλες περιπτώσεις που είναι πιθανόν να προκύψουν με προτάσεις από μάνατζερ.
Και χθες από τον Ολυμπιακό τόνιζαν πως οπωσδήποτε θα κάνουν μια ακόμη μεταγραφή για την ενίσχυση της ομάδας, δεν διευκρινίζουν, ωστόσο, αν τελικά θα είναι μεσοεπιθετικός ή καθαρό αριστερό χαφ. Κάτι ανάλογο του Μπεν Αρφά, βεβαίως, θα ήταν το ιδανικό, παίκτης, δηλαδή, που θα μπορεί να παίξει και στις δύο θέσεις.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES