6 Ιαν 2010

Παραλειπόμενα από το ντέρμπι του Αγρινίου

Περίπου 5.500 φίλαθλοι του Παναιτωλικού βρέθηκαν τη Δευτέρα στο γήπεδο, δημιουργώντας καταπληκτική ατμόσφαιρα.

Στη θύρα 5 του γηπέδου φιλοξενήθηκαν οι περίπου 200 οπαδοί της κερκυραϊκής ομάδας, οι οποίοι έδωσαν δυναμικό παρόν κι έκαναν αισθητή την παρουσία τους, παρότι αριθμητικά σαφώς υστερούσαν των Αγρινιωτών φιλάθλων.

Οι φίλαθλοι του ΑΟΚ μπήκαν δωρεάν στο γήπεδο, ύστερα από ενέργειες των ανθρώπων του Ομίλου Λιμπάντση που βρέθηκαν στο γήπεδο, και με τη συνεργασία της ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Μαζί με του Κερκυραίους οπαδούς κάθισε και ο εκ των μεγαλομετόχων της κερκυραϊκής ΠΑΕ, Γιώργος Λιμπάντσης, ο οποίος –να σημειωθεί- είχε μισθώσει τα δύο πούλμαν που μετέφεραν δωρεάν τους φιλάθλους του ΑΟΚ.

Δίπλα στον κ. Λιμπάντση κάθισε ο εκπρόσωπους Τύπου της κερκυραϊκής ΠΑΕ, Φώτης Σκούρτης. Όσον αφορά τον Σπύρο Καλογιάννη, οι υποχρεώσεις που είχε τη Δευτέρα δεν του επέτρεψαν να ταξιδέψει στο Αγρίνιο.

Μόλις το παιχνίδι τελείωσε, οι φίλαθλοι του ΑΟ Κέρκυρα άναψαν βεγγαλικά, επικροτώντας με αυτό τον τρόπο την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας τους και το θετικό αποτέλεσμα που πήρε.

Οι άνθρωποι του ΑΟ Κέρκυρα μετά το τέλος του αγώνα ευχαρίστησαν την ΠΑΕ Παναιτωλικός για την άψογη συνεργασία και δεσμεύτηκαν να την ανταποδώσουν στο παιχνίδι του δεύτερου Γύρου, στο «Νησί των Φαιάκων».

Ο Μπάμπης Τεννές αιφνιδίασε τους πάντες με την απόφασή του να μην ξεκινήσει στο βασικό σχήμα τους Τσίγκα και Φλαβίνιο, αλλά και να βγάλει στο δεύτερο ημίχρονο τους πάρα πολύ καλούς Λουρένσο και Ρεπερνέ, όμως η εξέλιξη του αγώνα και το αποτέλεσμα μάλλον δικαίωσε τον 56χρονο προπονητή για τις επιλογές του.

Κόντρα στην παλιά του ομάδα, τον ΑΟ Κέρκυρα, αγωνίστηκε ο αμυντικός του Παναιτωλικού, Ανέστης Αναστασιάδης.

Οι άνθρωποι της κερκυραϊκής και της αγρινιώτικης ΠΑΕ συνεχάρησαν μετά το τέλος του αγώνα τον Ευβοιώτη ρέφερι Γιώργο Σέγκο για την εξαιρετική διαιτησία του.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Τεννές απέφυγε να σχολιάσει την ακύρωση του γκολ που πέτυχε ο Λουρένσο στο 17ο λεπτό, ύστερα από υπόδειξη του επόπτη Χαρίτου.

Το ντέρμπι του Αγρινίου μεταδόθηκε απευθείας από το συνδρομητικό κανάλι Conn-X TV.

Τη δυσαρέσκεια του κόσμου της Κέρκυρας προκάλεσε η αντιδεοντολογική συμπεριφορά της κρατικής τηλεόρασης, η οποία το βράδυ της Δευτέρας επέλεξε και προτίμησε να δείξει εκτεταμένα στιγμιότυπα από το μάλλον αδιάφορο παιχνίδι μεταξύ Πιερικού – Ρόδου και να μην δείξει καθόλου γκολ και φάσεις από το σπουδαίο ντέρμπι μεταξύ Παναιτωλικού – ΑΟ Κέρκυρα…

Τη Δευτέρα αναμετρήθηκαν στο Αγρίνιο οι μοναδικές ομάδες στο φετινό Πρωτάθλημα που είναι αήττητες στην έδρα τους, δηλαδή ο ΑΟ Κέρκυρα και ο Παναιτωλικός. Μόνο που οι «Φαίακες» έχουν τον καλύτερο συντελεστή αποτελεσμάτων στο γήπεδό τους, με 7 νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Άνθρωποι του Παναιτωλικού και Αγρινιώτες δημοσιογράφοι παραδέχτηκαν πως ο ΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα που πέρασε φέτος από το Αγρίνιο.

Οι Κερκυραίοι εξακολουθούν να έχουν την καλύτερη –και μάλιστα με διαφορά- επίθεση στο Πρωτάθλημα. Σε 15 αγώνες έχουν πετύχει 30 γκολ, δηλαδή βάζουν κατά μέσο όρο 2 τέρματα ανά αγώνα.

Στις δύο αγωνιστικές που υπολείπονται για την ολοκλήρωση του πρώτου Γύρου του Πρωταθλήματος, ο ΑΟ Κέρκυρα χρειάζεται μόλις ένα βαθμό για να κατακτήσει τον τίτλο του «Πρωταθλητή Χειμώνα».

Χρήστος Γραμμένος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES