6 Ιαν 2010

Κούπερ: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο»

«Δεν ξέρω αν είναι δίκαιο το 3-0 με το οποίο κερδίσαμε, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο» εξήγησε ο Έκτορ Κούπερ σχετικά με την επικράτηση του Άρη επί του Ατρομήτου, στο Περιστέρι. Ο τεχνικός των «κίτρινων» δήλωσε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το τέλος του παιχνιδιού ότι «αρχικά είχαμε πρόβλημα στο χώρο του κέντρου, όταν όμως χρειάστηκε, είχαμε την τύχη με το μέρος προκειμένου να σκοράρουμε και να πάρουμε τρεις σημαντικούς βαθμούς».

Αναλυτικά, όσα είπε ο Κούπερ:

-Γενικά για το παιχνίδι:

«Η ομάδα μου πίεζε όταν έπρεπε και οι παίκτες μου ήταν συνεπής στα αμυντικά τους καθήκοντα. Γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι θα είχαμε δύσκολο έργο απέναντι στον Ατρόμητο, επειδή είναι ομάδα οργανωμένη, με καλή κυκλοφορία της μπάλας. Στην αρχή είχαμε πρόβλημα στον χώρο του κέντρου, επειδή οι τοποθετήσεις των ποδοσφαιριστών του Ατρομήτου ήταν καλύτερες. Εν τούτοις όταν χρειάστηκε, είχαμε την τύχη με το μέρος μας προκειμένου να σημειώσουμε τα γκολ και πήραμε τρεις “χρυσούς” βαθμούς. Δεν λειτουργήσαμε σωστά και κατά διαστήματα ήμασταν αφηρημένοι δίνοντας την ευκαιρία στον αντίπαλό μας να αλλάξει την κατάσταση».

-Για την αποβολή του Μπαζίνσκι:

«Εκεί είναι που φάνηκε ότι είχαμε έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Έπρεπε να είμαστε καλύτεροι στην κυκλοφορία της μπάλας με εναλλαγές και αν το κάναμε θα φαινόταν το μειονέκτημα του αντιπάλου μας. Οφείλαμε να εκμεταλλευτούμε την ταχύτητα του παιχνιδιού. Δεν εκμεταλλευτήκαμε την αριθμητική υπεροχή αν και πετύχαμε δύο γκολ. Εμένα όμως με απασχολεί η δική μου ομάδα και δεν θα με ξεγελάσει το αποτέλεσμα αφού θέλω ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύνολο. Δεν εφησυχάζουμε και θα πρέπει να αντιδράσουμε για το επόμενο παιχνίδι μας».

-Για την εμφάνιση του Σηφάκη:

«Δούλεψε αρκετά για να διατηρήσουμε ανέπαφη την εστία μας και δεν ξέρω αν το τελικό 3-0 ήταν ένα αποτέλεσμα δίκαιο αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν αν και μετά το τρίτο μας γκολ έπεσε η ένταση και περιμέναμε την λήξη του παιχνιδιού».

Για τον Γκαρσία:

«Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοσή του. Είχε πολύ σωστές τοποθετήσεις και βοήθησε με την ασίστ του να πετύχουμε το τρίτο γκολ αν και αυτό που θα πρέπει να κερδίσουμε από αυτόν είναι να φθάσει σε επίπεδο για ένα ολόκληρο 90λεπτο. Χρειάζεται λίγη δουλειά ακόμη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES