26 Ιαν 2010

ΠΑΟ: Συνεχίζει ο Νιόπλιας!

Το στοίχημα της παραμονής στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού φαίνεται ότι κερδίζει ο Νίκος Νιόπλιας. Όταν στις αρχές Δεκεμβρίου ο Έλληνας προπονητής είχε κληθεί να αναλάβει το «τριφύλλι» είχε γίνει γνωστό ότι οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους μέχρι το καλοκαίρι και αν πάνε όλα καλά, τότε θα συζητούν εκ νέου το συγκεκριμένο θέμα.

Μέχρι στιγμής τα δείγματα γραφής του 45χρονου τεχνικού στον Παναθηναϊκού κρίνονται ικανοποιητικά, αφού η ομάδα βρίσκεται με 8 βαθμούς περισσότερους από τον δεύτερο στο πρωτάθλημα και βγάζει μια εικόνα υγείας στο γήπεδο. Ο κ. Νιόπλιας με τον Κριστόφ Βαζέχα στο πλευρό του έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προέδρου της ΠΑΕ και αν πάνε όλα καλά στα επόμενα δύο-τρία παιχνίδια, που είναι κρίσιμα γα την εξέλιξη του πρωταθλήματος, τότε θα κληθούν για την επέκταση των συμβολαίων τους.

Αυτή τη στιγμή η κατάσταση του νταμπλ αποτελεί προτεραιότητα για τους «πράσινους», οι οποίοι είναι προσηλωμένοι στο συγκεκριμένο στόχο. Εφόσον ο Παναθηναϊκός κατακτήσει το πρωτάθλημα, τότε θα προκριθεί απευθείας στους ομίλους του Champions League και θα εξασφαλίσει έσοδα 20 εκατ. ευρώ για την επόμενη σεζόν.

Να σημειωθεί ότι η παρουσία των Νιόπλια-Βαζέχα έχει αλλάξει το κλίμα στα αποδυτήρια, κάτι που αναγνωρίζουν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

«Όχι» για Βύντρα

Αρνητικά απάντησε ο Παναθηναϊκός σε κάποια ιταλική ομάδα, η οποία ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του Λουκά Βύντρα. Αρχικά, η πρόταση των Ιταλών αφορούσε δανεισμό του διεθνούς μπακ (με οψιόν αγοράς) και στη συνέχεια κινήθηκε να τον αγοράσει τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο 29χρονος παίκτης βρίσκεται σε καλή κατάσταση και αποδίδει εξαιρετικά ως δεξιός μπακ, περιορίζοντας στο ελάχιστο τα λάθη του. Η αρνητική απάντηση του «τριφυλλιού» στην ιταλική ομάδα δείχνει ότι τον εμπιστεύεται ο Νίκος Νιόπλιας και γενικότερα η ομάδα.

Όσον αφορά την υπόθεση της απόκτησης ενός στόπερ, οι πιθανότητες ο Παναθηναϊκός να πάρει κάποιον παίκτη τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι ελάχιστες. Οι «πράσινοι» έχουν τονίσει ότι τους ενδιαφέρει μόνο η περίπτωση του «Κάτα» Ντίας και μόνο αν η Χετάφε αποφασίσει να τον παραχωρήσει ως δανεικό θα αποκτηθεί. Οσον αφορά τον Φερνάντο Μέιρα, η άρνηση του Πορτογάλου να φύγει από τη Ζενίτ δεν δίνει ελπίδες. Όλα δείχνουν ότι η μεταγραφή του κεντρικού αμυντικού θα γίνει το καλοκαίρι, με τον Ντίας να παραμένει ψηλά στη σχετική λίστα του «τριφυλλιού».

* Το «παρών» στα επίσημα του Ολυμπιακού Σταδίου θα δώσει άνθρωπος της Γαλλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Συγκεκριμένα, ο γαλλικός Τύπος ανέφερε ότι το στέλεχος των «τρικολόρ» και συνεργάτης του Ρεϊμόν Ντομενέκ, Αλέν Μπογκοσιάν, θα έρθει τόσο στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ όσο και στο παιχνίδι με τη Ρόμα στο ΟΑΚΑ για το Europa League στις 18 Φεβρουαρίου για να παρακολουθήσει αγωνιζόμενο τον Τζιμπρίλ Σισέ.

* Οι «πράσινοι» σήμερα έχουν ρεπό και αύριο θα προπονηθούν στις 11 π.μ.

* Την Πέμπτη η προπόνηση θα ξεκινήσει στις 15:00 και στις 18:00 η ομάδα θα κόψει στην Παιανία την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

* Ο Σιμάο Μάτε Ζούνιορ θα βρίσκεται σήμερα στην Ελλάδα (αναχώρησε από τη Μοζαμβίκη κι έρχεται μέσω Αυστρίας) και θα πάει στην Παιανία για προπόνηση.

* Ο Σωτήρης Νίνης δύσκολα θα προλάβει και το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Το τράβηγμα στον δικέφαλο ταλαιπωρεί τον νεαρό μεσοεπιθετικό και στο τέλος της εβδομάδας θα δοκιμάσει να μπει στις προπονήσεις, αλλά είναι αμφίβολος για το ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES