26 Ιαν 2010

ΟΣΦΠ: Δεν τα παρατάει ο Κόκκαλης!

Απογοητευμένος ήταν και χθες ο Σωκράτης Κόκκαλης από όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και την εικόνα του Ολυμπιακού απέναντι στον ΠΑΟΚ. Παρόλα αυτά, ο πρόεδρος των Πειραιωτών δεν εμφανίζεται διατεθειμένος να τα παρατήσει και ετοιμάζεται να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να «χτιστεί» το καλοκαίρι μία νέα ομάδα.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ είχε ενημερώσει ότι θα περνούσε χθες από τα γραφεία του συλλόγου, αλλά δεν το έκανε. Οι στενοί του συνεργάτες διέψευσαν εκείνους που θέλουν τον κ. Κόκκαλη να αποχωρεί από τον Ολυμπιακό και τόνισαν: «Ο πρόεδρος είναι εγωιστής και δεν τα παρατάει. Ειδικά τις δύσκολες στιγμές, όπως τώρα. Δύσκολη στιγμή ήταν και το 2004, όταν ο Παναθηναϊκός πήρε το νταμπλ. Ήταν η μόνη χρονιά που χάσαμε το πρωτάθλημα και με τις κινήσεις που έγιναν η ομάδα επέστρεψε στην κορυφή και έκανε ένα σερί πέντε τίτλων».

Η διοίκηση αναγνωρίζει ότι έκανε λάθη, αλλά ζητά τη συμπαράσταση του κόσμου σε αυτή τη δύσκολη φάση της ομάδας. Παρότι υπάρχουν τα δύο παιχνίδια με την Μπορντό, για τους «16» του Champions League, η χρονιά θεωρείται χαμένη για τον Ολυμπιακό και χρειάζεται να υπάρξει σχεδιασμός της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Ίσως η περίοδος που ακολουθεί να είναι η κρισιμότερη, αφού οι Πειραιώτες έχουν βρεθεί μία φορά (το 2004) σε ανάλογη θέση και κατάφεραν να ξεπεράσουν χωρίς προβλήματα την κρίση και να κατακτήσουν πέντε σερί πρωταθλήματα. Χθες πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην ΠΑΕ με τη συμμετοχή των Γιάννη Χρυσικόπουλου, Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ, Δημήτρη Θεοδωρίδη, χωρίς τον Σωκράτη Κόκκαλη που δεν πήγε στα γραφεία.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού φέρεται να έχει ήδη κάποια πράγματα στο μυαλό του για την επόμενη μέρα και ετοιμάζεται να πάρει κάποιες αποφάσεις όσον αφορά το ρόστερ (που έχει ελλείψεις) και την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να επιστρέψει ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και να αναλάβει κάποιο πόστο στην ομάδα, ενώ ακούστηκε και το όνομα του Βασίλη Γκαγκάτση.

Στον πάγκο της ομάδας θα κάθονται μέχρι το τέλος της σεζόν ο Μπάντοβιτς και ο Νινιάδης. Οι «ερυθρόλευκοι» εκτιμάται ότι θα κινηθούν το καλοκαίρι για έναν ξένο προπονητή και από χθες το βράδυ ακούγονται διάφορα σενάρια για επιστροφή του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Βάσκος εργάζεται στη Βιγιαρεάλ, όμως η καρέκλα του «τρίζει» και κανείς δεν ξέρει αν θα απολυθεί ή θα φύγει, και αν οι Πειραιώτες θα εξετάσουν τη συγκεκριμένη περίπτωση. Άλλωστε, ο κόσμος του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ φώναζε το όνομα του Βαλβέρδε και ίσως η συγκεκριμένη επιλογή να ικανοποιούσε τους οπαδούς. Όσο για τον Βάλτερ Νοβελίνο, που ισχυρίστηκε πως έχει επαφές με τον Ολυμπιακό, κάτι τέτοιο διαψεύδεται από τους Πειραιώτες.

* Μέχρι την τελευταία στιγμή θα το παλέψει η πλευρά του Καστίγιο να επιστρέψει ο παίκτης στον Ολυμπιακό, αλλά όσο φτάνουμε κοντά στη λήξη της μεταγραφικής περιόδου αυτό το ενδεχόμενο μοιάζει απίθανο. Ο μάνατζερ του Μεξικανού υποσχέθηκε ότι σήμερα θα έρθει το νέο χαρτί, που θα αναφέρει ότι ο αδερφός του μπορεί να αγωνιστεί στους Πειραιώτες με τη μορφή δανεισμού για ενάμιση έτος.

* Αν και η ΑΕΚ ξεκαθάρισε στον Σκόκο ότι δεν τον πουλάει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ο Αργεντινός δεν σκοπεύει να καταθέσει τα όπλα και θα προσπαθήσει να μεταπείσει τους παράγοντες της «Ένωσης» με… αποκαλύψεις! Πάντως, η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει τονίσει ότι δεν θα προχωρήσει σε άλλη μεταγραφή την περίοδο του Ιανουαρίου.

* Ο Λούα Λούα θα απουσιάσει από τον αγώνα με τον Πανιώνιο, αφού δέχθηκε μια κλοτσιά χαμηλά στο πόδι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο Μπάντοβιτς αναμένεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με κάποιες αλλαγές. Στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού επιστρέφει ο Μήτρογλου, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Ντιόγο στην ενδεκάδα. Επίσης, ο Ντάτολο θα ξεκινήσει ως βασικός και αν όλα πάνε καλά, ο Ντουντού θα αγωνιστεί στο κέντρο της μεσαίας γραμμής. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν ο Ντάρμπισαϊρ, ο Λεντέσμα και ο Ζεβλάκοφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES