26 Ιαν 2010

Θεοδωρίδης: «Αυτό δεν έχει ξαναγίνει!»

Θεοδωρίδης: «Αυτό δεν έχει ξαναγίνει!»Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, έκανε δηλώσεις σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό, για τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων στο πρόσωπο του προέδρου Σωκράτη Κόκκαλη, καθώς και για το θέμα τις διπλής εκπροσώπησης του Παναθηναϊκού στην ΕΠΟ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το θέμα της διπλής εκπροσώπησης του Παναθηναϊκού στην ΕΠΟ:

«Έχει προκύψει ένα τεράστιο θέμα με τη Σούπερ Λίγκα. Κανονικά αποτελείται από 16 ισότιμα μέλη και κάθε ομάδα έχει δικαίωμα μιας ψήφου. Εκτός από τον πρόεδρο, στέλνει και τρεις εκπροσώπους στην ΕΠΟ. Πώς προέκυψε και σε ένα βράδυ παραιτήθηκε ο κύριος Θανόπουλος και μπήκε περίεργα μέσα ο κύριος Πατέρας, δεν μπορώ να το καταλάβω.

Ο κύριος Πατέρας δεν πήρε τη θέση του κύριου Αντωνιάδη και ο Παναθηναϊκός έχει δύο ψήφους! Πώς ο Παναθηναϊκός πηγαίνει με δύο εκπροσώπους στην ΕΠΟ; Είναι θέμα ηθικής τάξεως. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει! Δεν τα ξέρουν αυτά ο κύριος Πατέρας και ο κύριος Πιλάβιος; Εγώ πρέπει να τους τα πω; Δεν τα ανέχομαι αυτά σαν Σάββας Θεοδωρίδης».

Για τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων του Ολυμπιακού προς τον Σωκράτη Κόκκαλη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη:

«Έχουν γίνει παραλείψεις και φοβερά λάθη στον Ολυμπιακό. Μπορώ να γράψω σελίδες για όλα αυτά. Όμως εγώ πάντα σεβόμουν τους προέδρους της ομάδας. Αυτά που έγιναν την Κυριακή στο πρόσωπο του προέδρου μας, εγώ τα απαγορεύω. Πρέπει να υπάρχει διάλογος για να διορθώσουμε τα λάθη μας.

Δεν είναι δυνατόν να γίνονται αυτά στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Το μόνο που λείπει είναι η ψυχολογία των παικτών. Δεν μπορεί όλοι αυτοί οι καταξιωμένοι παίκτες να εμφανίζουν αυτό το πρόσωπο. Πρέπει να ψάξουμε να δούμε τι φταίει και να επανορθώσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES