26 Ιαν 2010

Οριστικά τέλος ο Καστίγιο!

Κάθε πιθανότητα επιστροφής του Νέρι Καστίγιο φρόντισε να… εξαφανίσει η Σαχτάρ. Έστειλε νέο έγγραφο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, στο οποίο διευκρίνιζε –εκ νέου- τις απαιτήσεις της για να δώσει το «ΟΚ» για τον δανεισμό του παίκτη.

Ποιες είναι αυτές; Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ουκρανοί ζήτησαν 2,3 εκατομμύρια ευρώ για τον δανεισμό του Καστίγιο για ένα χρόνο.
Οι νέες απαιτήσεις των Ουκρανών κρίθηκαν –και δικαιολογημένα- παράλογες από τους υπεύθυνους του Ολυμπιακού, οι οποίοι απάντησαν στη Σαχτάρ πως κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις δεν ενδιαφέρονται για τον παίκτη.

Στα γραφεία ο Καστίγιο!

Από το πρωί της Τρίτης ο Μεξικανός επιθετικός ήταν στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, σε μια προσπάθεια να αλλάξει τα δεδομένα στην υπόθεση του δανεισμού του από τη Σαχτάρ. Μάταια, όμως…

Η θέληση του παίκτη να φορέσει και πάλι τα «ερυθρόλευκα» ήταν μεγάλη, αλλά τα όσα ζήτησαν οι Ουκρανοί για την παραχώρησή του δημιούργησαν προβλήματα τόσο μεγάλα που ήταν αδύνατο να ξεπεραστούν…

Έφτασε -μάλιστα- στο σημείο να δηλώνει πρόθυμος να καλύψει ο ίδιος ένα ποσό των χρημάτων που ζητούσε η Σαχτάρ, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES