26 Ιαν 2010

Βετεράνοι ΟΣΦΠ: «Σταθείτε δίπλα στην ομάδα»

Να στηρίξουν την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή ζητούν από τους οπαδούς του Ολυμπιακού οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές των «ερυθρολεύκων» με ανακοίνωση που εξέδωσαν. «Ζητάμε από εσάς που είστε το αίμα και η αναπνοή του Θρύλου να σταθείτε δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα», αναφέρει αυτή.

«Έγιναν λάθη που δημιούργησαν προβλήματα στη φετινή πορεία, όμως, όλα αυτά θα ξεπεραστούν με τη δική σας βοήθεια», συνεχίζουν στην ανακοίνωση του οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές των «ερυθρολεύκων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού:

«85 χρόνια Θρυλική Ιστορία. 37 Πρωταθλήματα, Αμέτρητα Κύπελλα και Νταμπλ.

12 Πρωταθλήματα τα τελευταία 13 χρόνια

Θρυλικό γήπεδο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ που είναι πραγματικό στολίδι για την ομάδα μας και το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Επίσης προπονητικές εγκαταστάσεις στο Ρέντη Ευρωπαϊκών προδιαγραφών & Ακαδημίες με χιλιάδες παιδιά σε όλη την Ελλάδα.

Μεγάλες μεταγραφές με παίκτες παγκόσμιας κλάσης να ντύνονται στα ερυθρόλευκα: ΤΖΙΟΒΑΝΙ, ΖΑΧΟΒΙΤΣ, ΖΕ ΕΛΙΑΣ, ΣΟΥΡΕΡ, ΖΕΤΕΡΜΠΕΡΓΚ, ΚΑΡΕΜΠΕ, ΡΙΒΑΛΝΤΟ, ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ, ΡΑΟΥΛ ΜΠΡΑΒΟ, ΓΚΑΛΕΤΙ, ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ, ΜΑΡΕΣΚΑ και πολλοί άλλοι διάσημοι αστέρες του ποδοσφαίρου που αποκτήθηκαν με μεταγραφή από μεγάλες ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Σεβίλλη, η Γιουβέντους.

Ένας Πρόεδρος που πήρε την ομάδα από την απαξίωση των δέκα δύσκολων χρόνων και την πήγε εκεί που έπρεπε και ήθελε, στην κορυφή. Το μεγάλο στήριγμα οι φίλαθλοι της ομάδας, τα εκατομμύρια των ανθρώπων που την λατρεύουν σε όλο τον πλανήτη.

Φίλαθλοι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, εμείς που γράψαμε την ΘΡΥΛΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ της ομάδας και ποτίσαμε με ιδρώτα και αίμα την τιμημένη ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΦΑΝΕΛΑ, ζητάμε από εσάς που είστε το αίμα και η αναπνοή του ΘΡΥΛΟΥ να ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΔΙΠΛΑ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ. Έγιναν λάθη που δημιούργησαν προβλήματα στην φετινή πορεία της ομάδας μας, όμως όλα αυτά θα ξεπεραστούν με την ΔΙΚΗ ΣΑΣ
ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ.

ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΟΝΤΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΑΣ
ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ. ΖΗΤΩ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

ΤΟ ΔΙΟΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES