8 Οκτ 2009

Γρίφος με Γιούρκα !

seita.jpgΚοντεύει να μεταβληθεί σε σήριαλ η συμμετοχή του Γιούρκα Σεϊταρίδη στους επόμενους δύο αγώνες της Εθνικής με Λετονία και Λουξεμβούργο. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής προπονήθηκε χθες με την υπόλοιπη ομάδα και ο Οτο Ρεχάγκελ δείχνει να τον υπολογίζει, παρά τη διαφωνία του Παναθηναϊκού. Τι υποστηρίζει το «τριφύλλι» και τι απαντά ο Τάκης Φύσσας. Πότε θα κριθεί οριστικά η συμμετοχή του.
Την προετοιμασία της για τα δύο τελευταία παιχνίδια των προκριματικών του Μουντιάλ ξεκίνησε χθες η Εθνική και μέσα στους εκλεκτούς του Ρεχάγκελ βρίσκεται ο Γιούρκας Σεϊταρίδης. Ο Παναθηναϊκός εξέφρασε πολλές αμφιβολίες για τη συμμετοχή του και πέρα από το φαξ που έστειλε στα γραφεία της ΕΠΟ με στοιχεία για το επίπεδο της φυσικής κατάστασης, υπήρχαν και τηλεφωνικές επικοινωνίες του διευθυντή ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού Κώστα Αντωνίου με τον Τάκη Φύσσα. Στον «τριφύλλι» πιστεύουν ότι ο διεθνής αμυντικός δεν είναι ακόμα έτοιμος, καθώς έχει συμπληρώσει μόλις τρεις εβδομάδες προπονήσεων μετά από ένα μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραγίας. Και φυσικά τρέμουν στην ιδέα, μήπως ενδεχόμενη χρησιμοποίηση του οδηγήσει σε κάποιο τραυματισμό που θα τον φέρει πολύ πίσω.

Ωστόσο ο Σεϊταρίδης έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση στη χθεσινή προπόνηση και μάλιστα στο διπλό πέτυχε και γκολ. Εάν συνεχίσει έτσι και τις επόμενες ημέρες, τότε θεωρείται σίγουρο ότι ο Οτο Ρεχάγκελ θα τον χρησιμοποιήσει στο ματς κόντρα στη Λετονία, καθώς πιστεύει πολύ στην αξία του και στο συγκεκριμένο ματς δεν υπάρχουν περιθώρια απώλειας βαθμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES