8 Οκτ 2009

ΠΑΟ: «Να συνεχίσουμε έτσι…»

Να συνεχίσει το σερί νικών η ομάδα και να μην επαναπαυτεί στο καλό ξεκίνημα, είναι ο στόχος του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τον Τζιμπρίλ Σισέ: «Είναι μόνο η αρχή. Ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα με έξι νίκες και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε, στον ίδιο ρυθμό», τόνισε ο Γάλλος επιθετικός. «Έμαθα από τον Τεν Κάτε», δήλωσε ο Νίκος Μαχλάς για τη συνεργασία τους στη Φίτεσε. Δεν προλαβαίνει την Καβάλα ο Πετρόπουλος.

Σισέ: «Έχω βρει τον ρόλο μου»

Ο Τζιμπρίλ Σισέ ήταν το πρόσωπο της προχθεσινής βραδιάς σε αθηναϊκό κλαμπ, όπου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση της εταιρείας Prince Oliver προς τιμήν του Παναθηναϊκού.

«Η αλήθεια είναι ότι μου πήρε καιρό, αλλά άρχισα να βρίσκω τον ρόλο μου στην ομάδα. Αρχίσαμε να παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Είναι μόνο η αρχή. Ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα με έξι νίκες και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε, στον ίδιο ρυθμό. Ευχαριστώ τον κόσμο για την υποστήριξή του. Είχα μια πολύ δύσκολη εβδομάδα με την απώλεια του πατέρα μου και με στήριξαν και με βοήθησαν ώστε να συγκεντρωθώ στο παιχνίδι. Ευχαριστώ όλα τα μέλη της ομάδας και τους συμπαίκτες μου για τη βοήθειά τους».

Ο Σισέ αναχώρησε χθες για το Αμπιτζάν -πρωτεύουσα της Ακτής Ελεφαντοστού-, όπου αύριο θα συνοδέψει στην τελευταία του κατοικία τον πατέρα του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή. Ο Σισέ θα επιστρέψει το Σάββατο στην Ελλάδα, αλλά θα προπονηθεί και πάλι τη Δευτέρα με την ομάδα.

Μαχλάς: «Έμαθα από τον Τεν Κάτε»

Ο υπεύθυνος ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΟΦΗ, Νίκος Μαχλάς μίλησε για τον Χενκ Τεν Κάτε, με τον οποίο συνεργάστηκε στη Φιτέσε και μάλιστα ήταν πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη τη σεζόν που τον είχε προπονητή.

«Έχει γίνει πολύς ντόρος για τον συγκεκριμένο προπονητή. Τον είχα στην Ολλανδία και είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάστηκα μαζί του. Ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί. Έμαθα πολλά πράγματα. Εκείνη τη χρονιά είχα βγει και πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη με εκείνον προπονητή. Το θέμα είναι ότι εδώ στην Ελλάδα τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θέλουμε. Θυμάμαι τα λόγια του Τεν Κάτε όταν ξεκινούσε στον Παναθηναϊκό κι αλλιώς βλέπω την ομάδα να αγωνίζεται τώρα. Είμαι σίγουρος ότι έτσι όπως αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός δεν του αρέσει. Αρέσει όμως σε κάποιους άλλους που παίρνουν τα αποτελέσματα. Η ομάδα αποσπά αποτελέσματα, έχει "έξι στα έξι", έχει την ποιότητα και το υλικό για να πάρει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και καταλαβαίνω πόσο πολύ το θέλει. Αλλά σίγουρα πρέπει να κοιτάξουμε και το αγωνιστικό πρόσωπο του Παναθηναϊκού, που κατά την άποψή μου δεν είναι καλό».

Δεν προλαβαίνει την Καβάλα ο Πετρόπουλος

Μπορεί ο Αντώνης Πετρόπουλος να έχει αναρρώσει πλήρως από την επέμβαση σκωληκοειδίτιδας στην οποία υποβλήθηκε, ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Ο επιθετικός του «τριφυλλιού» σήμερα θα ξεκίνησει τρέξιμο, αλλά δεν θα είναι έτοιμος για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το παιχνίδι με την Καβάλα. Μετά το χθεσινό ρεπό, όσοι παίκτες έχουν απομείνει στην Παιανία(απουσιάζουν 14 διεθνείς) επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις. Σήμερα, αύριο και μεθαύριο οι προπονήσεις θα είναι πρωινές και ο Τεν Κάτε έχει δώσει και πάλι ρεπό στους παίκτες την Κυριακή.

Στάση αναμονής για Σειταρίδη

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και ο Τεν Κάτε έχουν ξεκαθαρίσει τη θέση τους για τον Σειταρίδη και το ενδεχόμενο να παίξει με την εθνική κόντρα στη Λετονία. Ο Κώστας Αντωνίου, είχε επαφή με τον Τάκη Φύσσα για να ενημερωθεί για την πορεία του διεθνούς μπακ. Το αν θα παίξει ο Γιούρκας είναι απόφαση του Ρεχάγκελ, αλλά στον Παναθηναϊκό δεν σταματούν να τονίζουν στα στελέχη της ΕΠΟ ότι καλό θα είναι να μην αγωνιστεί. Αν πάντως συμβεί αυτό και ο παίκτης τραυματιστεί, η αντίδραση του Παναθηναϊκού θα είναι νομικής φύσεως.

* Ο Παναθηναϊκός θα ζητήσει από την ΠΑΕ Καβάλα όσα εισιτήρια αντιστοιχούν στο ένα πέταλο κι αυτά είναι 3.500-4.000 κομμάτια. Ενα μέρος θα δοθεί στους συνδέσμους της Αθήνας και το υπόλοιπο στους συνδέσμους της Βόρειας Ελλάδας. Ηδη σε αυτόν της Καβάλας επικρατεί ξεσηκωμός και όλα δείχνουν ότι θα εξαντληθούν τα εισιτήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES