8 Οκτ 2009

Καλάτζε για Γενάρη!

kalatzeeeeeeeeee.jpgΤι κι αν φοράμε ακόμη κοντομάνικα; Τι κι αν ο Ιανουάριος αργεί ακόμη; Στον Παναθηναϊκό έχουν ήδη αρχίσει να ρίχνουν από τώρα «κλεφτές» ματιές στην αγορά, εστιάζοντας την προσοχή τους σε αριστεροπόδαρους στόπερ, προκειμένου να... ζυγίσουν τα δεδομένα και να εμφανιστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι όταν ανοίξει και πάλι η μεταγραφική περίοδος.
Στα πρόσωπα λοιπόν που εξετάζουν ήδη οι «πράσινοι» –όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Ιταλία- είναι ξανά αυτό του αμυντικού της Μίλαν, Κάχα Καλάτζε. Ματιές και σε Ντούριτσα.

Για τον Καλάτζε ο Παναθηναϊκός είχε ασχοληθεί «ζωηρά» και τον περασμένο Αύγουστο, κάνοντας μάλιστα κίνηση προς την ομάδα του Μιλάνου, λίγα 24ωρα πριν εκπνεύσουν οι μεταγραφές. Τότε, ωστόσο, ο διεθνής Γεωργιανός άσος ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, καθώς ήθελε να παραμείνει στη Μίλαν και το πολύ πιο «λαμπερό» Καμπιονάτο.
Τώρα όμως, όπως τονίζουν και οι Ιταλοί, γνωρίζοντας ότι οι «ροσονέρι» θα ψάξουν τρόπο τον προσεχή Ιανουάριο να λύσουν τη συνεργασία τους, αφού επιχειρούν «ανανέωση», είναι διατεθειμένος να το συζητήσει και δεν δείχνει αρνητικός στην προοπτική της Ελλάδας και δη του Παναθηναϊκού. Δεν αποκλείεται λοιπόν να υπάρξουν εξελίξεις το επόμενο διάστημα, από τη στιγμή που και η Μίλαν είναι σύμφωνη στην αποχώρησή του, η μεταγραφή δεν κρίνεται υψηλού κόστους (σε αντίθεση με την δεδομένη αξία του Καλάτζε), ενώ και οι «πράσινοι» έχουν
πλέον μία διαθέσιμη θέση ξένου, μετά τον «δανεισμό» του Μουν στον ΠΑΟΚ.

«Τσεκάρουν» και Ντούριτσα
Πλην του Καλάτζε, όπως τονίσαμε και πιο πάνω, στον Παναθηναϊκός θέλουν να δουν για μία ακόμη φορά αγωνιζόμενο και τον Γιάν Ντούριτσα. Για το λόγο αυτό, έχουν ήδη προγραμματίσει διπλή «αποστολή» των σκάουτ της ομάδας, εντός των επόμενων ημερών. Το Σάββατο, στην εντός έδρας αναμέτρηση της Σλοβακίας με την Σλοβενία, ο Ρενέ Χένρικσεν θα δει αγωνιζόμενο τον αριστεροπόδαρο στόπερ, ενώ τέσσερις μέρες αργότερα στο Χορζόφ, θα τον παρακολουθήσει live και ο Βαζέχα στο παιχνίδι Πολωνία-Σλοβακία.
Από τα reports που θα στείλουν οι δύο παλιοί άσοι του Παναθηναϊκού θα φανεί και το αν ο Ντούριτσα θα κερδίσει πόντους στη «μάχη» για τον στόπερ εν όψει Ιανουαρίου ή αν οι «πράσινοι» θα εξακολουθήσουν να έχουν τον Καλάτζε, ως πρώτη επιλογή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES