8 Οκτ 2009

Ανακοίνωση της Λέσχης Φίλων Άρη

Ανακοίνωση της Λέσχης Φίλων Άρη"Δώστε τέλος στη μάστιγα της πόλης. Φτάνει πια!

Η άνανδρη και δολοφονική επίθεση
των ίδιων "γνωστών-αγνώστων", ετούτη τη φορά σε ποδοσφαιρικό αγώνα εφηβικών ομάδων, αποδεικνύει με τον πιο περίτρανο και σαφή τρόπο τη νοσηρότητα κάποιων εγκεφάλων.

Οι αφορισμοί, οι νουθεσίες, τα ευχολόγια και οι δημοσιοσχετίστικες δηλώσεις που θωπεύουν τα αυτιά, δυστυχώς δεν πείθουν τα μάτια. Τα μάτια της πεντάχρονης Σοφίας που κατά τύχη σώθηκε από το σιδηρολοστό και τα μάτια του τρίχρονου Βαγγέλη που είδε τον πατέρα του αιμόφυρτο από τη σιδηρογροθιά του κρανοφόρου. Τα μάτια των εφήβων ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ που είδαν τον προπονητή τους μαχαιρωμένο από το χέρι στυγνών εγκληματιών.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Τα ίδια ασπρόμαυρα διακριτικά χρόνια κοσμούν αυτούς τους "γνωστούς-αγνώστους" και οι ίδιες άναρθρες κραυγές και ύβρεις εκστομίζονται κάθε φορά.

Απαιτούμε επιτέλους η Ελληνική Πολιτεία και η Ελληνική Αστυνομία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αποφασίσει να δώσει τέλος στη μάστιγα της πόλης και στην ατέρμονη, προκλητική ασυδοσία. Ιδιαίτερα μάλιστα όταν ο νέος Υπουργός Δικαιοσύνης προέρχεται από τη Θεσσαλονίκη και φημίζεται για την ευαισθησία του σε σχετικά θέματα.

Καλούμε το λαό του ΑΡΗ να παραμείνει ψύχραιμος στον κατήφορο που κάποιοι έχουν επιλέξει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES