2 Δεκ 2009

Ντέρμπι "αιωνίων" και στη Superleague

Ντέρμπι "αιωνίων" και στη SuperleagueΤο ντέρμπι των "αιωνίων" τελείωσε, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι του. Καθότι συνεχίζεται πλέον στα γραφεία. Όχι μόνον σε αυτά του εισαγγελέα, με την κατάθεση του Τζόρβα, τις φωτογραφίες και όλα τούτα τα εξόχως... ελληνικά, αλλά και σ' εκείνα της Superleague. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Νικόλας Πατέρας είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει την προεδρία της Λίγκας. Κι απέναντι του θα βρει τον Απόστολο Παπουτσάκη του Εργοτέλη. Που πίσω του φαίνεται πως έχει τον Ολυμπιακό! Ως γνωστόν η θέση του προέδρου της Superleague χηρεύει από την ημέρα που ο Νίκος Θανόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του, μόλις λίγους μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του. Το απόγευμα της Πέμπτης, όμως, η θέση αυτή θα πληρωθεί, καθώς είναι προγραμματισμένο να συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας με αντικείμενο αυτό ακριβώς. Την ανάδειξη προέδρου, δηλαδή.

Δημιουργείται λοιπόν ένα νέο λαμπρό πεδίο αντιπαράθεσης των δύο "αιωνίων" αντιπάλων του ελληνικού αθλητισμού, δεδομένου ότι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Νικόλας Πατέρας εκδήλωσε την πρόθεση να διεκδικήσει την προεδρία της Superleague. Λέγεται μάλιστα ότι την Τρίτη έκανε και τα πρώτα τηλέφωνα προς πάσα κατεύθυνση ώστε να αρχίσει να μαζεύει... κουκιά.

Τα οποία θα χρειαστεί, διότι δεν θα είναι ο μόνος υποψήφιος. Ο Σωκράτης Κόκκαλης, βεβαίως, δεν έχει καμιά διάθεση να ασχοληθεί προσωπικά με τα κοινά της Λίγκας, φέρεται όμως διατεθειμένος να στηρίξει την υποψηφιότητα του προέδρου του Εργοτέλη, Απόστολου Παπουτσάκη. Λέγεται πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι έντονα δυσαρεστημένος με τους χειρισμούς του Νικόλα Πατέρα την εβδομάδα πριν το ντέρμπι (με αποκορύφωμα τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού και έφερε τον Κόκκαλη ενώπιον του εισαγγελέα) και βρήκε την ιδανική αφορμή για να τον κοντράρει. Θα το κάνει με το να στηρίξει τον Παπουτσάκη και να προκαλέσει κατ' αυτό τον τρόπο "ντέρμπι" και στις εκλογές της Superleague.

Τρίτος υποψήφιος δεν θα υπάρξει. Ο Γιώργος Μποροβήλος του Αστέρα Τρίπολης, που αρχικά έδειχνε διάθεση να διεικδικήσει την προεδρία, δεν θα είναι υποψήφιος. Πατέρας και Παπουτσάκης θα αναμετρηθούν οι δυο τους και το αποτέλεσμα της μονομαχίας του θα καταδείξει, όπως όλα δείχνουν, και τους συσχετισμούς που υπάρχουν στο εσωτερικό της Λίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES