2 Δεκ 2009

ΑΕΚ: Εκπλήξεις από Μπάγεβιτς

Πολλές εκπλήξεις επεφύλασσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στην ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ΑΕΚ απέναντι στην Έβερτον (20:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ΑΝΤ1) για το Europa League. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός επέλεξε να αφήσει εκτός ενδεκάδας σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι τους Μαντούκα, Σκόκο, Μπλάνκο, Καράμπελα και Αραούχο, χρησιμοποιώντας στο βασικό σχήμα μεταξύ άλλων τους Ταχτσίδη και Παυλή.

Η σύνθεση της «Ένωσης» είναι η ακόλουθη: Σάχα (τερματοφύλακας), Γεωργέας (δεξί μπακ), Χουανφράν (αριστερό μπακ), Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς (στόπερ), Καφές, Μάκος (αμυντικά χαφ), Ταχτσίδης (αριστερό χαφ), Χέρσι (δεξί χαφ), Λεονάρντο (επιτελικός χαφ), Παυλής (σέντερ φορ).

Πώς θα αγωνιστεί η Έβερτον

Με το κλασικό 4-4-2 αναμένεται να παρατάξει ο Ντέιβιντ Μόγιες την Έβερτον κόντρα στην ΆΕΚ. Την αρχική σύνθεση της αγγλικής ομάδας θα αποτελέσουν οι: Χάουαρντ (τερματοφύλακας), Χίμπερτ (δεξί μπακ), Γκόσλινγκ, Ντιστέν (κεντρικοί αμυντικοί), Μπέινς (αριστερό μπακ), Ρόντγουελ, Φελαϊνί (στο κέντρο της μεσαία γραμμής), Πιένααρ (δεξί χαφ), Μπιλιαλετντίνοφ (αριστερό χαφ), Κέιχιλ και Σαχά (επιθετικοί).

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κόλεμαν, Μουσταφί, Ντάφι, Ζο, Μπάξτερ, Γιακούμπου, Άκπαν και Νας. Στο Νησί έμειναν οι Αρτέτα, Όσμαν, Γιόμπο και οι Νιλ και Χάιτινχα, που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES