2 Δεκ 2009

ΑΕΚ: Όλα για τη νίκη

Ενώ παραμένουν απλήρωτοι, οι παίκτες της ΑΕΚ θέλουν να τα δώσουν όλα στο αποψινό παιχνίδι με την Έβερτον, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Europa League. Μία νίκη θα τους κρατήσει ζωντανούς για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης


Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς πρ ΑΕΚ: Όλα για τη νίκηοσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες στα αποδυτήρια και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στους αγώνες με την Έβερτον και τον Πανιώνιο. Όσον αφορά τον σημερινό ματς, ο τεχνικός δεν υπολογίζει στους τραυματίες Γιάχιτς και Νέμεθ, στον Γκερέιρο που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, αλλά και στον Ενσαλίβα που έμεινε εκτός για λόγους τακτικής.
Ο Σερβοέλληνας προπονητής θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Σάχα και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Αραούχο (ή Γεωργέα), Μαϊστόροβιτς, Ζεράλδο και Καράμπελα. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Μάκος και ο Καφές, έχοντας στα πλάγια τον Χέρσι (ή Λεονάρντο – δεξιά) και τον Μαντούκα (αριστερά). Πιο μπροστά θα παίξει ο Σκόκο, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μπλάνκο. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αραμπατζής, Γκέντσογλου, Χουανφράν, Άρτσε, Γιαχάγια, Ταχτσίδης, Λεονάρντο και Παυλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES