2 Δεκ 2009

Γιοβάνοβιτς και Καστίγιο

Ο Ιανουάριος πλησιάζει και στον Ολυμπιακό έχουν ήδη ξεκινήσει να ασχολούνται με τα μεταγραφικά. Αρχικά είχε ειπωθεί πως θα αποκτηθεί και μέσος, αλλά κι ένας επιθετικός. Το ζήτημα του φορ όμως… πέθανε. Αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό τότε ίσως και να, αλλά δύσκολα. Από τη στιγμή μάλιστα που τη νέα χρονιά θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Ντιόγο και του Ντάρμπισαϊρ.

Αναμενόμενο λοιπόν κατά την άποψη μου. Μακάρι και να το αποφάσιζαν οι Πειραιώτες να πάρουν έναν επιθετικό με τα χαρακτηριστικά του Λούα Λούα ή και τον ίδιο τον Αφρικανό, αλλά δεν θα πόνταρα τα λεφτά μου σε αυτό. Από τα ονόματα που εμφανίζονται ως μεταγραφικοί στόχοι των «ερυθρόλευκων» θα σταθώ σε δύο. Σε αυτά που στέκεστε κι εσείς όπως φαίνεται στα μηνύματα σας.

Στους Γιοβάνοβιτς και Καστίγιο. Για τον Σέρβο μέσο έχω τοποθετηθεί και πολύ ξεκάθαρα. Νομίζω πως είναι η ιδανική περίπτωση. Σίγουρα τα χρήματα που ζητάει τώρα η Σταντάρ είναι υπερβολικά, όμως μπορεί ο Ολυμπιακός να υπογράψει μαζί του για το καλοκαίρι. Τι γίνεται μέχρι το καλοκαίρι; Αυτό είναι σαφώς ένα θέμα. Το μόνο αρνητικό στην υπόθεση Γιοβάνοβιτς, αφού θα πρέπει οι «ερυθρόλευκοι» να βρουν κάποιον δανεικό για έξι μήνες.

Πάμε τώρα στην περίπτωση Καστίγιο. Ολοι θυμόμαστε πως πρόκειται για σπουδαίο παίκτη. Δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει το ταλέντο και τα προσόντα του. Από τότε που τον θυμόμαστε να παίζει όμως έχουν περάσει πολλά χρόνια. Κι όλο αυτό το διάστημα ο Καστίγιο δεν βρίσκεται πουθενά. Δοκίμασε την τύχη του και μακριά από την Σαχτάρ, του δόθηκαν ευκαιρίες αλλά δεν άρπαξε καμία.

Εάν δεν λεγόταν Καστίγιο και ακούγατε πως ο Ολυμπιακός πάει να πάρει έναν παίκτη (παικταρά) που έχει να παίξει τρία χρόνια μπάλα τι θα λέγατε; Μπράβο; Δεν νομίζω. Ποδοσφαιριστές δεν παίρνεις με βάση το συναίσθημα. Αν αγόραζαν έτσι οι ομάδες, τότε θα ανέβαιναν στην εξέδρα και θα έπαιρναν τους πιο θερμούς οπαδούς τους. Και θα έκαναν και οικονομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES