2 Δεκ 2009

Στην Πόλη... για την πρωτιά

Στην Πόλη... για την πρωτιάΓια την Κωνσταντινούπολη πετάει (11:00) ο Παναθηναϊκός με τους "πράσινους" να είναι αισιόδοξοι για αλλαγή του κλίματος μετά την ήττα στο ντέρμπι. Τι δήλωσαν οι Σαριέγκι και Σιμάο στην αναχώρηση. Η καθυστέρηση υπογραφής νέου συμβολαίου, φέρνει στο προσκήνιο τις σκέψεις της διοίκησης του Παναθηναϊκού για πώληση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη τον Γενάρη.Αναχωρεί με στόχο την νίκη-πρωτιά
Στις 11:00 έχει προγραμματιστεί να αναχωρήσει η αποστολή του Παναθηναϊκού για την Κωνσταντινούπολη για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και το ματς με την Γαλατασαράι. Οι "πράσινοι" μετά την ήττα στο ντέρμπι θέλουν το θετικό αποτέλεσμα και προκειμένου να αλλάξουν το κλίμα στην ομάδα αλλά παράλληλα και να περάσουν την ομάδα του Ράικαρντ στην βαθμολογία και να κατακτήσουν την πρωτιά.

Αυτό φάνηκε και στις δηλώσεις των πρωταγωνιστών στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" αφού τόσο ο Γιόσου Σαριέγκι όσο και ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ μίλησαν για νίκη στην Πόλη.

Πρέπει υποχρεωτικά να ξεχάσουμε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μας περιμένει ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι με την Γαλατασαράι. Θέλουμε την πρόκριση αλλά και την πρώτη θέση. Για να πάρουμε τη νίκη θα πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι γίνεται"τόνισε αρχικά ο Βάσκος αμυντικός.

Από την πλευρά του ο μέσος από την Μοζαμβίκη τόνισε χαρακτηριστικά για το ματς και το πρωτάθλημα: "Πλέον ο αγώνας με τον Ολυμπιακό αποτελεί παρελθόν. Πάντως, η διαφορά μας είναι μόνο ένας βαθμός και σύντομα μπορούμε να πάρουμε και πάλι το προβάδισμα.

Οσο για την αναμέτρηση με την Γαλατάσαραϊ, για να πετύχουμε κάτι καλό θα πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι σε σχέση με τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Η 19μελή αποστολή των "πράσινων" να αναφέρουμε πως αποτελείται από τους Τζόρβα, Γκάμπριελ, Σπυρόπουλο, Βύντρα, Σαριέγκι, Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Καραγκούνη, Κατσουράνη, Νίνη, Σισέ, Γκαλίνοβιτς, Χριστοδουλόπουλο, Ρουκάβινα, Πετρόπουλο, Μπιάρσμιρ, Καντέ, Δάρλα και Μαρίνο.

Καθυστερεί και δίνει "τροφή"

Όσο πλησιάζει ο Γενάρης, και η έναρξη της χειμερινής μεταγραφική περιόδου, οι σχέσεις του Δημήτρη Σαλπιγγίδη με τον Παναθηναϊκό περνάνε σε άλλο επίπεδο. Ο λόγος; Φυσικά η ανανέωση του συμβολαίου του 28χρονου άσου που τελειώνει το καλοκαίρι.

Η διοίκηση του "τριφυλλιού" ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις το καλοκαίρι που μας πέρασε, χωρίς ωστόσο να έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη, αφού η πλευρά του Σάλπι κρατάει κλειστά τα χαρτιά της όσο αφορά το μέλλον του διεθνή επιθετικού.

Από την μεριά τους οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι ανοικτοί σε όλα τα σενάρια, αλλά προσπαθούν να διαχειριστούν την κατάσταση με προσοχή, αφού ο Σαλπιγγίδης αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Σκέψεις για πώληση
Σε περίπτωση που ο 28χρονος άσος δεν συμφωνήσει τελικά να υπογράψει νέο συμβόλαιο, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο πώλησης του Σαλπιγγίδη τον Γενάρη. Αυτό είναι κάτι που θα επιδιώξουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, αφού ούτως η άλλως ο παίκτης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και μπορεί να χαθεί χωρίς να μπουν χρήματα στον σύλλογο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Εξέδρας", η Πόρτσμουθ έκανε πρόταση για την απόκτηση του Σάλπι η οποία όμως απορρίφθηκε από τον ποδοσφαιριστή.

Ο 28χρονος άσος ήθελε συμβόλαιο έξι μηνών, αφού ο αγγλικός σύλλογος είναι τελευταίος στην Πρέμιερ Λιγκ και φαβορί για υποβιβασμό.

Από εκεί και πέρα στα υπόψιν υπάρχει πάντα η Μπόχουν, η οποία ωστόσο δεν έχει σκοπό να δώσει χρήματα στο "τριφύλλι"¨από τη στιγμή που ο παίκτης μένει ελεύθερος σε έξι μήνες.

"Αρέσει" ο νεαρός τερματοφύλακας Μεντόζα

Πριν λίγες ημέρες ήρθε στην Ελλάδα και την Παιανία ο νεαρός τερματοφύλακας της Νουέβα Σικάγο, Αγκελίνι Μεντόζα, με σκοπό να δοκιμαστεί από τον Παναθηναϊκό.

Ο 21χρονος πορτιέρο άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στον Βασίλη Αλεξούδη, ο οποίος άναψε το πράσινο φως για να προπονηθεί με την πρώτη ομάδα του “τριφυλλιού”.

Τον παίκτη πρότεινε στον Κώστα Αντωνίου ο Χουάν Ρότσα, μετά από συζητήσεις που είχε με τον μάνατζερ του τερματοφύλακα από την Βενεζουέλα.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Μεντόζα παίζει από τα 15 του χρόνια, ενώ αποτελεί μέλος της ?Εθνική Νέων της χώρας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES