20 Δεκ 2009

"No" από Σερ Αλεξ, "oui" από Μπεν Αρφά

Από τα χείλη δύο ανθρώπων κρέμονται στον Ολυμπιακό, για την ολοκλήρωση μιας εκ των σπουδαιότερων μεταγραφικών κινήσεων που έχουν γίνει στην Ελλάδα και δεν είναι άλλη από αυτή του Μπεν Αρφά.
Αρχικά περιμένουν να επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που θέλουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αποσύρεται από το "παιχνίδι" της απόκτησής του. Σύμφωνα με αυτές, ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον φαίνεται να εγκαταλείπει την ιδέα (που του πρότεινε ο Ερίκ Καντονά) του γάλλου μεσοεπιθετικού, γεγονός που ανοίγει το δρόμο στον Ολυμπιακό, ο οποίος τα έχει βρει σε όλα με την Μαρσέιγ.
Επιθυμία του 22χρονου είναι να αγωνιστεί στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής με την Εθνική ομάδα της Γαλλίας και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν βαλθεί να τον "ψήσουν" ότι το εισιτήριό του για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, θα είναι η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. "Ελα σε εμάς και θα πας στο Μουντιάλ. Εδώ θα είσαι βασιλιάς", φέρεται να του είπαν χαρακτηριστικά.
"Σχετικά με το μέλλον του Χατέμ, τρεις άνθρωποι είναι υπεύθυνοι. Οι Χατέμ, Μάικλ Ουαζίν και εγώ. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε επικοινωνία με κανένα σύλλογο. Αλλά δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο μιας μεταγραφής. Ισως η Μαρσέιγ να έχει επικοινωνία με ενδιαφερόμενους συλλόγους", τόνισε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Ζαν Ζακ Μπερτράντ, στην "Equipe".
Την υπόθεση της μεταγραφής χειρίζεται ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, ο οποίος περιμένει τα ευχάριστα ώστε να μεταβεί στην Γαλλία για να ολοκληρώσει την μεταγραφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES