20 Δεκ 2009

ΠΑΟΚ: Καπάρωσε την τρίτη θέση και… γιορτάζει

Στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας θα βρει τον ΠΑΟΚ η νέα χρονιά. Ο «δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε με σκορ 2-0 του Εργοτέλη στην Κρήτη, για την 15η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, κλείνοντας ιδανικά τη χρονιά και εδραιώνοντας της κυριαρχία του στην συμπρωτεύουσα.

Το καλύτερο δώρο ενόψει Χριστουγέννων έκαναν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στον Φερνάντο Σάντος, αφού με το δεύτερο «διπλό» τη φετινή σεζόν είναι πλέον οι μόνοι που απειλούν το δίδυμο του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Κόντρα σε μια ομάδα που έχει αποδείξει πως αποτελεί κίνδυνο για οποιονδήποτε επισκέπτεται το «Παγκρήτιο», οι Θεσσαλονικείς έπαιξαν ποδόσφαιρο κυριαρχίας περιορίζοντας στο ελάχιστο τις απειλές προς την εστία τους. Με τον Βλάνταν Ίβιτς να αποτελεί για άλλη μία φορά το συνδετικό κρίκο μεταξύ μεσαίας γραμμής και επίθεσης και τον Νίκο Αραμπατζή να πραγματοποιεί το καλύτερο, ίσως, παιχνίδι του για φέτος, ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια την κρητική ομάδα και πλέον μπορεί με την ησυχία του να κάνει τα πλάνα του για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εορτών είναι το καλύτερο φάρμακο για τον «δικέφαλο του Βορρα» ώστε να επιστρέψουν οι τραυματίες του (το Σάββατο αποχώρησαν τραυματίες από τον αγώνα οι Τσιρίλο και Σαβίνι) και να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος στο δεύτερο μισό της διοργάνωσης. Η τρίτη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα και η δεύτερη καλύτερη εντός αποδεικνύει πως οι «μελανόλευκοι» είναι μια ομάδα πουδε χάνει εύκολα, κάτι που επιβεβαιώνουν και οι μόλις τρεις ήττες σε 15 αγώνες. Με εξαίρεση μάλιστα την ήττα από τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ δεν έχει χάσει άλλους βαθμούς στην Τούμπα, η οποία εξελίσσεται και φέτος στο μεγάλο όπλο της ομάδας, στο αγώνα της συγκομιδής βαθμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES