20 Δεκ 2009

"Δώρο το πρωτάθλημα"

Πολλοί παίκτες του Παναθηναϊκού έδωσαν το παρών στη γιορτή που έκανε το "Πανάθας Κλαμπ" στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με τη συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών. Πράσινοι Αγιοι Βασίληδες μοίρασαν πολλά δώρα στους λιλιπούτειους φίλους των πρασίνων, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν αυτόγραφα από τα ινδάλματά τους και να φωτογραφηθούν μαζί τους, ενώ έφυγαν με αρκετά δώρα και το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη τους.
Τζόρβας: Να έχουμε υγεία και να πάρουμε το νταμπλ
Ο Αλέξης Τζόρβας στις δηλώσεις του υπογράμμισε ότι αυτό που θέλει την νέα χρονιά είναι ο Παναθηναϊκός να κάνει το νταμπλ: "Ολοι εμείς οι Παναθηναϊκοί αυτό που περιμένουμε ως δώρο από το νέο χρόνο είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Να έχουμε όλοι μας υγεία και να πάρουμε αυτό το νταμπλ που τόσο πολύ θέλουμε".
Αναφερόμενος στην γιορτή, ο διεθνής τερματοφύλακας, είπε: "Σε κάθε γιορτή του Πανάθα οι μικροί φίλοι έχουν την ευκαιρία να έρθουν να μας δουν από κοντά και να μας αγκαλιάσουν. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που γίνεται κάθε σεζόν αυτή η γιορτή, μια πολύ ωραία εκδήλωση. Δυτστυχώς δεν μπορούμε να τους ικανοποιήσουμε και να υπογράψουμε αυτόγραφα, καθώς είναι πάρα πολλοί, αλλά κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να φύγουν ευτυχισμένοι οι περισσότεροι".
Νίνης: Δώρο από τον Αγιο Βασίλη το πρωτάθλημα
Στο ίδιο μήκος και οι δηλώσεις του Σωτήρη Νίνη που όταν ρωτήθηκε τι δώρο περιμένει από από τον Αγιο Βασίλη (μικρό παιδί, γαρ...), απάντησε το: "Το δώρο που θέλουμε από τον Αγιο Βασίλη είναι να κατακτήσει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα". Από εκεί και πέρα, ο νεαρός μεσοεπιθετικός ευχήθηκε: "Υγεία σε όλο τον κόσμο, να είμαστε γεροί και ελπίζω να εκπληρώσουμε τους πόθους μας και να πάρουμε το πρωτάθλημα". Τέλος, μιλώντας για την συμπαράσταση των φιλάθλων ο "El Ninio", είπε: "Αυτή η τεράστια αγάπη μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να πετύχουμε τους στόχους μας"
Κατσουράνης: Ωραίο να βλέπουν τα ινδάλματά τους
Λιτός στις κουβέντες του ήταν ο Κώστας Κατσουράνης, που αρκέστηκε να αναφερθεί μονάχα στα της εκδήλωσης, λέγοντας: "Είναι μια πολύ ωραία γιορτή. Μια εκδήλωση για τα μικρά παιδιά, που είναι ωραίο να βλέπουν τα ινδάλματά τους από κοντά και να περνάνε καλά. Καλές γιορτές σε όλους".

Παρόντες και... απόντες
Συνολικά είκοσι ποδοσφαιριστές παραβρέθηκαν στην εκδήλωση. Ο λόγος για τους Σισέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Καραγκούνη, Κατσουράνη, Γκαλίνοβιτς, Μαρίνο, Χριστοδουλόπουλο, Πετρόπουλο, Λέτο, Μαχλελή, Γκάμπριελ, Ρουκάβινα, Βύντρα, Καρνέζη, Τζόρβα, Σαλπιγγίδη, Κλέιτον, Σπυρόπουλο, Σισέ, Νίνη και Δάρλα. Οι μόνοι που απουσίαζαν από την εκδήλωση που έγινε στην ιστορική έδρα του "τριφυλλιού" ήταν οι Καντέ, Σιμάο, Μπιέρσμιρ, Σεϊταρίδης, Μάντζιος, Τζιόλης και Σαριέγκι.
Παράλληλα, στην Λεωφόρο βρέθηκε και σύσσωμο το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού, αποτελούμενο από τον προπονητή Νίκο Νιόπλια, τους συνεργάτες του Κριστόφ Βαζέχα, Μιχάλη Ιορδανίδη, Βασίλη Αλεξούδη, τον γιατρό Παναγιώτη Κουλουμέντα, επίσης εκεί ήταν ο football manager Κώστας Αντωνίου, αλλά και ο επιμελητής της ομάδας Γρηγόρης Παπαβασιλείου.
Εκλεψε την παράσταση ο Σισέ
Αυτός που έκλεψε την παράσταση, όπως ήταν φυσικό ήταν ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Τζιμπρίλ Σισέ, που αποθεώθηκε και αγκαλιάστηκε από μικρούς και μεγάλους φίλους του Παναθηναϊκού, ενώ ιδιαίτερα ένθερμη υποδοχή έγινε στον Σωτήρη Νίνη και τον Λουκά Βύντρα. Ολοι πάντως για παραπάνω από δύο ώρες υπέγραφαν αυτόγραφα και έβγαζαν φωτογραφίες με όλους, ενώ όταν τελείωσαν από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του αγωνιστικού χώρου του "Απόστολος Νικολαϊδης" κάποιοι μεταφέρθηκαν και στην μπουτίκ της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES