20 Δεκ 2009

Χωρίς Μέλμπεργκ, "παίζεται" για Μαρέσκα

Οι αρχικές εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου αναφορικά με τον τραυματισμό του Ολαφ Μέλμπεργκ επιβεβαιώθηκαν και ο Ζίκο δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του σουηδού αμυντικού ενόψει της Κυριακάτικης (20/12 19:00GR) αναμέτρησης με τον Αρη στην Θεσσαλονίκη. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Μαρέσκα, με τις πιθανότητες όμως να μην είναι με το μέρος του.
Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας του Μέλμπεργκ βγήκαν το Σάββατο (19/12) και ο 32χρονος έχει μία διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου και κάκωση μηνίσκου στο δεξί του γόνατο. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, υπολογίζεται ότι θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού για διάστημα δύο έως τριών εβδομάδων, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου στο Καραϊσκάκη με την ΑΕΚ.
Παρότι ο Μαρέσκα έχει υποστεί διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής, ακολούθησε την αποστολή του Ολυμπιακού στην Θεσσαλονίκη, ενώ αύριο (20/12) θα δοκιμάσει το πόδι του και ανάλογα με το πώς θα αισθάνεται, ο Ζίκο θα αποφασίσει αν θα τον χρησιμοποιήσει ή όχι.
Στο Σαββατιάτικο (19/12) πρόγραμμα, πήρε μέρος κανονικά κι ο Ντάρμπισαϊρ, ενώ ο Λεντέσμα ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο ακολούθησε ο Ντουντού, στο πλαίσιο του προγράμματος ξεκούρασης που ισχύει για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ωστόσο, ο βραζιλιάνος  βρίσκεται στα πλάνα του Ζίκο, όπως κι ο συμπατριώτης του, ο Ντιόγκο, που επιστρέφει μετά από δύο μήνες.
Μετά τα δύο απρόοπτα προβλήματα, αναμένονται δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού, με τους Ζεβλάκοφ και Τοροσίδη να επιστρέφουν στην 11άδα. Ο Νικοπολίδης θα είναι τερματοφύλακας, ο Γκαλίτσιος δεξιά, ο Ραούλ Μπράβο αριστερά και οι Αβραάμ, Ζεβλάκοφ στο κέντρο της άμυνατς. Τοροσίδης και Ντουντού τα δύο αμυντικά χαφ, ο Γκαλέτι δεξιά, ο Λεονάρντο αριστερά, ο Μήτρογλου στην κορυφή κι ο Οσκαρ σε ελεύθερο ρόλο.
Οι 19 παίκτες που βρίσκονται στα πλάνα του Ζίκο για τον αγώνα με τον Άρη είναι οι εξής: Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Γκαλέτι, Όσκαρ, Κατσικογιάννης, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Ντιόγκο, Μήτρογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES