20 Δεκ 2009

Αστ. Τρίπολης - ΑΕΚ

Τελευταίο ματς του α` γύρου αλλά και του 2009 για τον Αστέρα και την ΑΕΚ, με το μεταξύ τους παιχνίδι το απόγευμα της Κυριακής (20/12, 16:45GR) στην Τρίπολη να κλείνει το πρώτο μισό της σεζόν, με τρόπο διαφορετικό για τους δύο μονομάχους.
Οι γηπεδούχοι με τους 20 βαθμούς που έχουν συγκεντρώσει στα 14 παιχνίδια ως τώρα, έχουν κάνει το πλέον σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία, με πέντε νίκες, πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες και τέρματα 15-14 υπέρ.
Επτά παιχνίδια έχουν να νιώσουν την πίκρα της ήττας οι παίκτες του Αστέρα, μιας και τον τελευταίο 1,5 μήνα μετρούν δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες, με τελευταίο άτυχο αποτέλεσμα το 0-1 στο Καυτανζόγλειο από τον Ηρακλή, στο ντεμπούτο του Βαγγέλη Βλάχου στον πάγκο.
Τρία παιχνίδια χωρίς να δεχτούν γκολ μετρούν οι γηπεδούχοι, την ώρα που έχουν δεχτεί ένα στα τελευταία πέντε τους. Μακριά από την Τρίπολη, μετρούν τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες με τέρματα 6-6., ενώ προέρχονται από τη νίκη 1-0 στο Χαριλάου, επί του Αρη.
"Είμαστε πανέτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε μία μεγάλη και σπουδαία ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ. Τη σεβόμαστε όπως σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους, πόσο μάλλον μία ομάδα που η ιστορία και η ταυτότητα του συλλόγου είναι γνωστά σε όλους παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο. Σε αυτό το παιχνίδι θέλουμε να επιβεβαιώσουμε την καλή κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα και να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα".
Χωρίς τους Ρίος, Ζεάν Κάρλος, Νταμόντε, Καρντόσο και Ουριμπάρι θα αγωνιστεί ο Αστέρας με την αποστολή να αποτελείται από τους: Ντεγκρά, Αργυρόπουλο, Λαμπρόπουλο, Φυτανίδη, Λαζαρίδη, Μαρσελάο, Μπαρτολίνι, Εστέβες, Μπαστία, Ουντότζι, Καρέρα, Βίλτσες, Εντερ, Καούνο, Τσέζαρεκ, Λαδάκη και Ρόκα.
Το αγωνιστικό κομμάτι μπορεί να είναι σε πρώτο πλάνο για την ΑΕΚ, ωστόσο είναι το τελευταίο που απασχολεί τους φίλους της και τους διοικούντες, τουλάχιστον άμεσα. Κι αυτό γιατί το μέλλον της είναι εξαιρετικά αβέβαιο, σε διοικητικό επίπεδο και οι σκιές έχουν αρχίσουν να πληθαίνουν στους Θρακομακεδόνες.
Στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η ΑΕΚ, έχοντας μείνει ήδη εκτός στόχων, πριν ολοκληρωθεί η χρονιά. Μόλις 21 βαθμοί είναι η μέχρι τώρα συγκομιδή της Ενωσης, την ώρα που η κορυφή του πίνακα απέχει 17 βαθμούς.
Εξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες είναι ο απολογισμός των "κιτρινόμαυρων" που έχουν σκοράρει 19 φορές, έχοντας δεχτεί ένα τέρμα λιγότερο. Μακριά από το ΟΑΚΑ, σε επτά ματς μετρούν μία μόλις νίκη, έχοντας τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες με τέρματα 7-10 κατά.
Η μοναδική εκτός έδρας της ΑΕΚ φέτος για το πρωτάθλημα, ήταν και στο πρώτο της παιχνίδι με 1-0 στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου, στις 30/8. Στα 11 από τα 15 παιχνίδια που έχουν δώσει, έχει παραβιαστεί η εστία τους.
Τρεις νίκες και δύο ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια μετρά η Ενωση, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έχει καταφέρει ακόμα να κάνει δύο διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα. Τελευταίο ματς η ήττα με 1-2 στην Λισσαβόνα από τη Μπενφίκα και για το πρωτάθλημα η νίκη με 3-2 επί του Λεβαδειακού στο ΟΑΚΑ.
Με πολλές απουσίες θα παρατάξει την ομάδα του ο Μπάγεβιτς, καθώς είναι χαρακτηριστικό ότι δεν μπορεί να υπολογίζει σε 15 ποδοσφαιριστές του ρόστερ για διάφορους λόγους. Πιο τρανταχτές απουσίες πάντως, αυτές των Σκόκο, Νέμεθ, Καράμπελα, Μαϊστόροβιτς, Μάκου και Χουανφράν.
Την αποστολή αποτελούν οι: Σάχα, Αραμπατζής, Ρίκκα, Ζεράλντο, Γεωργέας, Αραούχο, Μανωλάς, Γιάχιτς, Καφές, Ενσαλίβα, Μαντούκα, Χέρσι, Ταχτσίδης, Γιαχάγια, Γκερέιρο, Γκέντσογλου, Παυλής, Ιορντάκε, Λεονάρντο και Μπλάνκο.
ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Τρεις νίκες και μία ήττα μετρά η ΑΕΚ απέναντι στον Αστέρα της Τρίπολης, ανεξαρτήτως της έδρας που τον αντιμετωπίζει. Πιο αναλυτικά:
Νίκες ΑΕΚ
(02-11-2008) Α.Ε.Κ. - Αστέρας Τρίπολης 2-1
(20-04-2008) Α.Ε.Κ. - Αστέρας Τρίπολης 2-0
(22-02-2009) Αστέρας Τρίπολης - Α.Ε.Κ. 0-1
Νίκες Αστέρα Τρίπολης
(06-01-2008) Αστέρας Τρίπολης - Α.Ε.Κ. 2-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES