4 Δεκ 2009

Σήμερα (;) το ραντεβού

Το πολυαναμενόμενο ραντεβού του Νίκου Νοτιά με τον Χαράλαμπο Κοζώνη δεν έγινε χθες καθώς ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν μετέβη στη Φλόριντα λόγω κακοκαιρίας. Το ραντεβού μεταξύ των δύο ανδρών μετατέθηκε για σήμερα και εκτός νέου απροόπτου αναμένεται να μπουν οι υπογραφές στο προσύμφωνο μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ. Λήγει σήμερα το τελεσίγραφο των παικτών της ΑΕΚ προς την διοίκηση για τις πληρωμές.

Η αναβολή της συνάντησης μεταξύ του Νίκου Νοτιά και του Χαράλαμπου Κοζώνη σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως και ιδιαίτερα ο λόγος που αυτή τελικά δεν έγινε. Οι φίλοι της «Ένωσης» συνεχίζουν να αγωνιούν και περιμένουν να δουν αν θα γίνει τελικά σήμερα η πολυαναμενόμενη συνάντηση.

Η απόφαση των απλήρωτων παικτών

Η επιλογή του Ντούσαν Μπάγεβιτς, να αφήσει εκτός ενδεκάδας τον φορμαρισμένο Γκουστάβο Μαντούκα, τον πρωταγωνιστή απέναντι στον ΠΑΟΚ Νάτσο Σκόκο, αλλά και τον Ισμαέλ Μπλάνκο, προκάλεσε ποικίλες συζητήσεις.

Ο προπονητής της «Ένωσης» δεν εξήγησε σε κανέναν αυτή του την επιλογή και πλέον αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η απόφαση των απλήρωτων παικτών. Οι παίκτες δεν έχουν πάρει, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, κάποια απάντηση από τη διοίκηση στο τελεσίγραφο που έχουν θέσει. Ως γνωστόν, τη Δευτέρα δέκα παίκτες πήγαν στην τράπεζα με επιταγές που αποδείχτηκαν ακάλυπτες και η οργή τούς οδήγησε σε ωριαία συζήτηση στους Θρακομακεδόνες, όπου αποφασίστηκε να δοθεί διορία στη διοίκηση μέχρι σήμερα. Στην ένταση της στιγμής ελήφθη η απόφαση για αποχή από τον αγώνα με τον Πανιώνιο, όσο περνούν οι μέρες όμως η ιδέα δεν βρίσκει πολλούς υποστηρικτές, αν και υπάρχουν παίκτες που θεωρούν πως είναι ο μοναδικός τρόπος για να κινητοποιηθεί η διοίκηση. Στη χθεσινή προπόνηση στον «βούρκο» των Θρακομακεδόνων δεν έγινε κάποια συζήτηση επί του θέματος. Αυτή θα γίνει εκτενώς σήμερα.

Έξω ο Νέμεθ


Πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησε και χθες ο Κρίστιαν Νέμεθ, ο οποίος δεν μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ ούτε στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Η «Ενωση» χρειάζεται αυτόν τον εξαιρετικό επιθετικό (πόσω μάλλον σε ένα ματς από το οποίο θα λείπει και ο Σκόκο), αλλά ο 20χρονος φορ που τραυματίστηκε με την εθνική Ουγγαρίας δεν έχει αποθεραπευτεί. Ο Μιχάλης Παυλής, πάντως (τρίτος και τελευταίος επιθετικός του ρόστερ), προπονήθηκε κανονικά χθες και βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή. Ο τραυματισμός που υπέστη στην προχθεσινή αναμέτρηση με την Εβερτον (κάκωση στον αγκώνα) κρίθηκε επιπόλαιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES