4 Δεκ 2009

ΓΚΟΥΣΤΑΒΟ: «Δεν με έχει πλησιάσει ο ΠΑΟΚ»

Αναμφισβήτητα ο Γκουστάβο Νακαράτο αποτελεί τη… «σημαία» του ΑΟ Κέρκυρα
Επόμενος Αγώνας
! Αγωνίζεται στους «κυανέρυθρους» για τέταρτη χρονιά, όντας βασικό και αναντικατάστατο στέλεχός τους. Έχει σταθερά πολύ καλή απόδοση και η προσφορά του στην ομάδα είναι τεράστια και ανεκτίμητη.

Φυσικό ήταν, λοιπόν, ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής, που είναι πραγματικό «μηχανάκι», να «κεντρίζει» το ενδιαφέρον μεγαλύτερων σωματείων. Μεταξύ αυτών και η Τορίνο, οι άνθρωποι της οποίας είχαν εντυπωσιαστεί από το ταλέντο του Βραζιλιάνου μεσοαμυντικού, στο φιλικό παιχνίδι που είχαν δώσει οι «Φαίακες» με την ιταλική ομάδα, τον Ιούλιο του 2008 στο Μπολζάνο.

Στις τελευταίες ημέρες, λοιπόν, έχουν «φουντώσει» οι φήμες περί ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ για τον Γκουστάβο. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» φέρεται να επιθυμεί την ένταξη του 27χρονου δεξιού μπακ-χαφ στο δυναμικό του, τον ερχόμενο Γενάρη, όμως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δηλώνει άγνοια επ’ αυτού και σε δηλώσεις του στο σάιτ www.corfucorner.gr τόνισε τα εξής:

«Όχι, δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση από τον ΠΑΟΚ και ούτε μπορώ να ξέρω αν υπάρχει ενδιαφέρον για μένα. Σίγουρα ούτε και ο μάνατζέρ μου γνωρίζει κάτι, αλλιώς θα μου το έλεγε αμέσως. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος σύλλογος, όμως αυτή τη στιγμή εκείνο που με νοιάζει είναι να βοηθήσω την ομάδα μου, την Κέρκυρα, να επιτύχει τον στόχο της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES