4 Δεκ 2009

ΠΑΟ: «Τελικός» στο ΟΑΚΑ!

Στο τελευταίο παιχνίδι με την Ντιναμό Βουκουρεστίου θα κριθεί η πρόκριση του Παναθηναϊκού στην επόμενη φάση του Europa League, έπειτα από την ήττα (1-0) στην έδρα της Γαλατασαράι. Οι «πράσινοι» μόνο αν… αυτοκτονήσουν στο παιχνίδι κόντρα στη ρουμανική ομάδα μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο, δεν θα συνεχίσουν στους «32» της διοργάνωσης.

Το «τριφύλλι» μπορεί να περάσει ακόμα κι αν ηττηθεί με σκορ 1-0 (όσο είχε νικήσει στο Βουκουρέστι). Σε αυτή την περίπτωση θα υπάρξει απόλυτη ισοβαθμία των δύο ομάδων και η πρόκριση θα κριθεί στη συνολική διαφορά τερμάτων, στην οποία οι «πράσινοι» υπερτερούν. Δηλαδή αν οι Ρουμάνοι νικήσουν με 2-1, 3-2, 4-3 κ.ο.κ. προκρίνονται αυτοί χάρη στα εκτός έδρας γκολ.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί να παρουσιαστεί προσεκτικός και να φορέσει το ευρωπαϊκό του κοστούμι, ώστε να είμαι μία από τις 32 ομάδες που θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση του Europa League.

Όσον αφορά τη φάση με τον Νίνη, ο διαιτητής δεν καταλόγισε πέναλτι και ο ίδιος ο διεθνής μέσος παραδέχτηκε ότι δεν υπήρξε παράβαση. «(Ο αντίπαλός μου) Βρίσκει μπάλα και στη συνέχεια τα πόδια μου, άρα δεν ήταν πέναλτι», ανέφερε σχετικά.

Εν τω μεταξύ, κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ο Ζιλμπέρτο Σίλβα είχε έντονο διάλογο με τον Χενκ Τεν Κάτε. Ο Βραζιλιάνος του ζητούσε να κάνει κάτι για να σταματήσουν τη δεξιά πλευρά, η οποία δημιουργούσε προβλήματα.

«Δεν υπάρχει καμία απόφαση»

Τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Παναθηναϊκό να ενισχύεται σημαντική τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου διέψευσαν οι διοικούντες την «πράσινη» ΠΑΕ. «Καμία απόφαση για μεταγραφές δεν υπάρχει», έλεγαν χθες οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» και πρόσθεταν ότι «όπως και ο προπονητής της ομάδας είπε πριν από λίγες μέρες, το ρόστερ είναι πλήρες και δεν θέλει μεταγραφή. Αυτό που επιθυμεί και είναι απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η παραχώρηση κάποιων παικτών, έτσι ώστε να μειωθεί το ρόστερ».

Όσον αφορά τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη αναρωτήθηκαν: «πώς είναι δυνατόν να θέλουμε να πουλήσουμε τον παίκτη, από τη στιγμή που του έχουμε κάνει πρόταση ανανέωσης; Εμείς περιμένουμε την απάντηση του παίκτη και επιθυμία μας είναι να δεχθεί την πρότασή μας και να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας».

Στο θέμα του διεθνούς επιθετικού θα υπάρξει εξέλιξη, μόνο όταν ο ίδιος απαντήσει στην πρόταση που έχει γίνει. Αν η απάντηση είναι αρνητική (όπως και προχθές αναφέραμε, αυτό συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες), τότε ο Παναθηναϊκός θα συζητήσει με ομάδα αν θέλει να τον αγοράσει από τώρα.

* Σε χρόνο-ρεκόρ μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε είναι έτοιμος ο Μαρσέλο Μάτος να επιστρέψει στα γήπεδα με τη φανέλα της Κορίνθιανς. Ο Μάτος χειρουργήθηκε στις 4 Νοεμβρίου ώστε να ξεπεράσει ένα πρόβλημα που είχε με την κυκλοφορία του αίματος χαμηλά στο πόδι και ήδη είναι έτοιμος να παίξει και πάλι μπάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES