4 Δεκ 2009

Χωρίς Ελευθερόπουλο με Ηρακλή

Δεδομένη θεωρείται πλέον η απουσία του Δημήτρη Ελευθερόπουλου από την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ηρακλή για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο έμπειρος γκολκίπερ του συλλόγου της Ηπείρου δεν κατάφερε να πάρει μέρος στην σημερινή προπόνηση της ομάδας του, καθώς ταλαιπωρείτε από κρυολόγημα. Αντιθέτως, τα νέα που αφορούν τον Κώστα Μενδρινό είναι ευχάριστα, καθότι προπονήθηκε κανονικά.

Οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου, στην προτελευταία προπόνηση πριν το ματς με το «Γηραιό», δούλεψαν τα τελειώματα των φάσεων και στο τομέα της τακτικής. Ο Νίκος Γεωργιάδης έβγαλε χωρίς κάποιο πρόβλημα το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης, ενώ απολύτως υγιής είναι και ο αρχηγός του ΠΑΣ, Γιώργος Ντάσιος, που ξεπέρασε τη θλάση στο δικέφαλο.

Ντάσιος: «Κάθε εντός έδρας παιχνίδι είναι τελικός»

Την συμπαράσταση των φιλάθλων του ΠΑΣ Γιάννινα στο προσεχές ματς κόντρα στον Ηρακλή ζήτησε ο Γιώργος Ντάσιος. Ο αρχηγός της ομάδας της Ηπείρου, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, χαρακτήρισε όλα τα παιχνίδια στους «Ζωσιμάδες» ως «τελικούς». «Έτσι αρχής γενομένης από την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ηρακλή, και αυτό είναι πεποίθηση όλων μας, η νίκη είναι μονόδρομος», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Πέρα από το γεγονός ότι ως ποδοσφαιριστές θα πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτούς και να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, στην προσπάθεια για ανάκαμψη της ομάδας μας, χρειαζόμαστε όσο ποτέ άλλοτε την στήριξη των φιλάθλων μας. Θέλουμε τον "δωδέκατο παίκτη" δίπλα μας, να μας δώσει την ψυχολογική ώθηση ώστε να φτάσουμε σε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES