4 Δεκ 2009

Απρόοπτο με Ζαϊρί

Ο Ζαουάντ Ζαϊρί είναι το νέο πρόβλημα στον Ολυμπιακό. Ο Μαροκινός εξτρέμ υπέστη έναν μυϊκό τραυματισμό και αποκλείστηκε από την αποστολή για την αναμέτρηση του Σαββάτου απέναντι στη Skoda Ξάνθη, ενώ σύντομα θα φανεί αν θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση της Τετάρτης με την Άρσεναλ για το Champions League. Ο Ζαϊρί προστέθηκε στη απουσιολόγιο του Ζίκο δίπλα από τους άρρωστους Τοροσίδη και Στολτίδη, αλλά τους τραυματίες Ζεβλάκοφ, Λεντέσμα, Ντιόγο και Ντάρμπισαϊρ.

Η νίκη είναι μονόδρομος για τους «ερυθρόλευκους», που δεν θέλουν να… πετάξουν τόσο εύκολα την πρωτοπορία στη βαθμολογία που εξασφάλισαν νικώντας τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής. Στην ενδεκάδα αναμένεται να επιστρέψουν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Λουτσιάνο Γκαλέτι. Η πιθανότερη σύνθεση για τον Ολυμπιακό είναι η ακόλουθη: Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Μπράβο, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρέσκα, Ντουντού, Λεονάρντο, Γκαλέτι, Όσκαρ και Μήτρογλου. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πάρντο, Ντομί, Πάντος, Κ. Παπαδόπουλος, Φετφατζίδης, Κατσικογιάννης, Νικλητσιώτης και Γ. Παπαδόπουλος.

Νικοπολίδης: «Δεν μας είπε αυτά που γράφτηκαν»

Ο Αντώνης Νικοπολίδης κατέθεσε στον εισαγγελέα Πειραιά πως ο Σωκράτης Κόκκαλης ουδέποτε είπε κατά την ομιλία του πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στους παίκτες της ομάδας όσα γράφτηκαν την επομένη σε μερίδα του Τύπου. Ο εισαγγελέας είχε καλέσει για κατάθεση και τον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος όμως ήταν αδύνατο να παραστεί αφού έχει προσβληθεί από τον Η1Ν1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES