15 Δεκ 2009

Τεννές: «Δεν το περιμέναμε»

Ούτε ο ίδιος ο τεχνικός της Κέρκυρας, Μπάμπης Τεννές, δεν περίμενε την τόσο καλή πορεία της ομάδας στην αρχή της σεζόν. Ο κ. Τεννές μίλησε στο Nova ΣΠΟΡ FM 94,6 και εξέφρασε την επιθυμία του για εξίσου καλή συνέχεια αλλά και άνοδο στην Σούπερ Λίγκα. Παράλληλα, αποκάλυψε και το μυστικό της επιτυχίας των Φαιάκων. Ποιοτικοί παίκτες, με εμπειρία, υγεία στα αποδυτήρια και καλή σχέση με τη διοίκηση και τον κόσμο είναι τα συστατικά που έχουν οδηγήσει στην κορυφή την Κέρκυρα.

Αναλυτικά τι δήλωσε ο Μπάμπης Τεννές:

Για τη θέση της Κέρκυρας είπε: «Για να πούμε την αλήθεια δεν το περιμέναμε. Στο ξεκίνημα όλοι μιλούσαν για το πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα και εμείς δείχνουμε να ξεχωρίζουμε προς το παρόν, αλλά αυτό δεν λέει και πολλά πράγματα»

Το μυστικός της επιτυχίας είναι…

«Νομίζω πως έχουμε αρκετά ποιοτικούς παίκτες με εμπειρία και παραστάσεις από τη Σούπερ Λίγκα. Έχουμε υγεία στα αποδυτήρια, πολύ καλή συνεργασία με τη διοίκηση και έναν κόσμο που μας στηρίζει».

Για την ήττα στη Ρόδο (2-1) αλλά και τις διαφορές των ομάδων δήλωσε: «Όλες οι ομάδες έχουν άσχημες στιγμές (σ.σ. ήττα στη Ρόδο). Ας ελπίσουμε πως δεν θα έρθουν άλλες στη συνέχεια, αν και αυτό είναι πολύ δύσκολο να συμβεί. Οι διαφορές ανάμεσα στις ομάδες της κατηγορίας είναι πολύ μικρές. Μπορεί ο πρώτος να χάσει από τον τελευταίο και να μην εκπλαγεί κανείς. Περάσαμε από πολύ δύσκολες έδρες φέτος και χάσαμε από τη Ρόδο, η οποία δεν είναι από τις πιο δυνατές στο πρωτάθλημα»

Ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις…

«Ευχάριστη έκπληξη μέχρι στιγμής είναι ο Εθνικός και ο Εθνικός Αστέρας. Δεν φαινόταν στο ξεκίνημα πως θα κάνουν τόσο καλή πορεία. Δυσάρεστη έκπληξη είναι ο ΟΦΗ, ο οποίος πιστεύω θα επανέλθει, αλλά και ο Διαγόρας Ρόδου, όπου έκαναν πολλά όνειρα το καλοκαίρι».

Για τις διαφορές της Β’ Εθνικής και της Σούπερ Λίγκας

«Έχουμε βιώσει στο πετσί μας τη διαφορά ανάμεσα σε Σούπερ Λίγκα και Β’ Εθνική. Υπάρχει διαφορά στον τρόπο παιχνιδιού, στο δυναμικό της ομάδας, αλλά και στο μπάτζετ. Μία ομάδα στη Β’ Εθνική που θεωρείται πλούσια λαμβάνει περίπου 1 εκατ. ευρώ. Στη Σούπερ Λίγκα παίρνει τα τετραπλάσια και τα πενταπλάσια χρήματα. Μόνο από αυτό καταλαβαίνεται πόσο μεγάλες είναι οι διαφορές ανάμεσα στις δύο κατηγορίες».

Για τα στημένα…

«Με ενοχλεί όλο αυτό που ακούγεται με τα στημένα. Ενοχλεί και όλους όσους εμπλεκόμαστε με την κατηγορία. Πιστεύω πως από τα δέκα που ακούγονται, το ένα ή τα δύο υπάρχουν πραγματικά. Αυτό να ξέρετε πως επηρεάζει και την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών».

Για τις αλλαγές που θα χρειαστεί η ομάδα αν ανέβει στη Σούπερ Λίγκα

«Πρώτον ας ευχηθούμε να ανέβει στη Σούπερ Λίγκα. Ένα δυναμικό δεν είναι μόνο 13 ποδοσφαιριστές. Αν ανεβούμε θα θέλουμε 7-8 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα προστεθούν και θα σχηματίσουν το καινούριο ρόστερ. Ωστόσο και οι καλές μεταγραφές δεν μας εξασφαλίζουν την παραμονή. Θα πρέπει να παλέψουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES