15 Δεκ 2009

ΟΣΦΠ: Ψάχνεται για το… μπαμ!

Προτεραιότητα αποτελεί για τον Ολυμπιακό η απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού, εφόσον δεν υπάρξει κανένα πρόβλημα στη μεταγραφή του Λούα Λούα. Οι Πειραιώτες κινούνται για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή, ο οποίος αν «κλείσει» θα προκαλέσει αίσθηση. Οι διοικούντες δεν λένε τίποτα για τη συγκεκριμένη υπόθεση και τα σενάρια είναι πολλά.

Από παίκτες που αγωνίζονται στη γειτονική Ιταλία μέχρι τη μακρινή Βραζιλία, πατρίδα του Ζίκο. Στο προσκήνιο έχουν έρθει τα ονόματα του Ντεμπελέ (της Άλκμααρ), του Ρέγιες (της Ατλέτικο Μαδρίτης), του Ελτον Μπραντάο (της Σάο Καετάνο) του Γιοβάνοβιτς (της Σταντάρ Λιέγης, του η οποίου η περίπτωση πιθανότατα θα πάει για το καλοκαίρι) και του Νενέ (της Μονακό), ενώ ιταλικά Μέσα υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός καλοβλέπει τον Μπαπτίστα (της Ρόμα).

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας δεν θέλουν να ρισκάρουν και για αυτό τον λόγο θέλουν να έρθει κάποιος έτοιμος ποδοσφαιριστής, ο οποίος θα προσαρμοστεί σύντομα στις απαιτήσεις της ομάδας. Η διοίκηση δεν παρεκκλίνει της γραμμής της και σκοπεύει να ενισχύσει με δύο παίκτες το υπάρχουν ρόστερ, αν και ο προπονητής θεωρεί ότι χρειάζεται να καλυφθούν τρεις θέσεις (αριστερός χαφ, «δεκάρι» και επιθετικός).

Όσον αφορά τον Κεϊρίσον, το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται αρκετά στην Μπενφίκα (με τη μορφή δανεισμού από την Μπαρτσελόνα) είναι πιθανό να παίξει ρόλο στην υπόθεσή του. Το καλοκαίρι οι «μπλαουγκράνα» διέθεσαν πολλά χρήματα για την απόκτησή του και, όπως είναι φυσικό, θέλουν να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, κάτι που επιθυμεί και ο Βραζιλιάνος επιθετικός. Ο 21 ετών άσος φέρεται να έχει ενημερωθεί για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και η απάντηση που έδωσε ήταν η εξής: «Δεν έχω πρόβλημα, είναι ομάδα που παίζει στο Champions League. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να παίζω».

Πάντως, κάποιοι στον Ολυμπιακό υποστηρίζουν ότι το θέμα Κεϊρίσον ενδέχεται να έχει σχέση με εκείνο του Λούα Λούα. Δηλαδή ότι θα αποκτηθεί ένας και των δύο ποδοσφαιριστών. Παρόλα αυτά, η κατάσταση δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει, αφού οι Πειραιώτες ψάχνονται για έναν αριστερό χαφ.

Δεν είναι μόνο τα μεταγραφικά...

Αποφασισμένοι εμφανίζονται στον Ολυμπιακό να απαντήσουν με τον ίδιο τρόπο στον Παναθηναϊκό, με... εισαγγελέα δηλαδή όσον αφορά την υπόθεση του αγώνα με τον Ατρόμητο, που διακόπηκε Χθες μάζεψαν αρκετά στοιχεία από δημοσιεύματα και βίντεο για ν' ανοίξει ο φάκελος, ενώ χθες απορούσαν πώς ακόμα δεν έχει επέμβει αυτεπάγγελτα η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ (από τη στιγμή, μάλιστα, που οι «πράσινοι» τιμωρήθηκαν με 2.000 ευρώ πρόστιμο), όπως έπραξε με το ντέρμπι του Καραϊσκάκη. Επίσης, θα ασχοληθούν και με τη δήλωση του Τζόρβα, ο οποίος υποστήριξε ότι είχε περάσει αεροβόλο στο Καραϊσκάκη και θα τον καλέσουν να το αποδείξει.

* Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ενόψει του τελευταίου αγώνα του πρώτου μέρους της σεζόν, στην έδρα του Άρη. Το σημερινό πρόγραμμα θα γίνει χωρίς τον Ζίκο, ο οποίος βρίσκεται στην Ιταλία. Οι Κάποιες πιθανότητες να είναι στην αποστολή συγκεντρώνει ο Ντιόγο, ενώ δεδομένη είναι μόνο η απουσία των Λεντέσμα και Ντάρμπισαϊρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES