15 Δεκ 2009

ΑΕΚ: Μόνη… χωρίς Κοζώνη

Σχέδιο συντήρησης είναι έτοιμοι να βάλουν σε εφαρμογή οι μέτοχοι της ΑΕΚ, ενόσω θα αναζητούν νέο επενδυτή, μετά και το οριστικό (;) ναυάγιο στις επαφές με τον Χαράλαμπο Κοζώνη. Πιθανώς ακόμη κι εντός της ημέρας, η μετοχική ομάδα της ΠΑΕ αναμένεται να εκδώσει ανακοίνωση με την οποία θα αναλύει τα σχέδιά της για το υπόλοιπο της τρέχουσας περιόδου, χωρίς να αποκλείεται να δημοσιοποιεί και τα στοιχεία που της παρουσιάστηκαν για την οικονομική επιφάνεια του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία και τα οποία δεν κρίθηκαν «πειστικά».

Πληροφορίες θέλουν τους μετόχους να έχουν αποφασίσει πως θα ρίξουν στην ομάδα 5,5 εκατ. ευρώ μαζί με άλλους δύο-τρεις «συμπαίκτες» που θα μπουν στη μετοχική σύνθεση κι ενδεχομένως να πάρουν διοικητικά πόστα. Οι φήμες για τους εφοπλιστές Μαρτίνο και Νομικό δεν επαληθεύτηκαν, αλλά φαίνεται πως υπάρχει βάση στο σενάριο για τον δικηγόρο Σταύρο Αδαμίδη, που συνεργάζεται με τους Πέτρο Παππά και Νίκο Νοτιά.

Η εκτίμηση των ιθυνόντων είναι πως η τρέχουσα περίοδος μπορεί να βγει με 10-12 εκατ., τα οποία πέρα από τα κεφάλαια των μετόχων θα προέλθουν και από τα προβλεπόμενα έσοδα της ΠΑΕ (χρήματα από τηλεοπτικά Σούπερ Λίγκας και Europa League, από την πώληση του Κυργιάκου στη Λίβερπουλ κλπ.). Η σφικτή οικονομική πολιτική ίσως περιλαμβάνει τη μετακόμιση από το πανάκριβο ΟΑΚΑ στη Ριζούπολη (την επόμενη σεζόν, αφού τα πολλά διαρκείας δεν επιτρέπουν κάτι τέτοιο τώρα).

Φήμες έκαναν λόγο και για πιθανή αντικατάσταση του Ντούσαν Μπάγεβιτς και ήδη έχουν κυκλοφορήσει σενάρια που φέρνουν στον πάγκο της ΑΕΚ δίδυμο με τους Νίκο Κωστένογλου και Βάιο Καραγιάννη.

Στο μεταξύ, εντός της ημέρας (15/12) αρχίζει στην ΠΑΕ ο οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος από τους ορκωτούς λογιστές της εταιρείας «BDO».

Μέσα Καφές και Σάχα

Ο Σεμπαστιάν Σάχα και ο Παντελής Καφές επανέρχονται στη δράση έχοντας ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους. Οι δύο παίκτες προπονήθηκαν κανονικά τη Δευτέρα και θα είναι στην αποστολή που θα ταξιδέψει την Τετάρτη για τη Λισαβόνα, εν όψει του αγώνα της Πέμπτης (22:05) κόντρα στην Μπενφίκα για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Αντίθετα τόσο το ματς στο «Ντα Λουζ», όσο και αυτό της ερχόμενης Κυριακής με τον Αστέρα στην Τρίπολη θα χάσουν οι Νάτσο Σκόκο και Κρίστιαν Νέμεθ, που θα επιστρέψουν στο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό, με το νέο έτος. Προβλήματα αποκόμισαν οι Χουανφράν και Σεϊντού Γιαχάγια, διάταση στον αριστερό προσαγωγό ο Ισπανός μπακ, κάκωση στο δεξί πόδι ο Γκανέζος χαφ.

Τζεμπούρ: «Θα’μαι καλό παιδί…»

Αποφασισμένος να δείξει καλή διαγωγή και να αφήσει στο παρελθόν τις ιδιοτροπίες του δήλωσε ο Ράφικ Τζεμπούρ και κατόπιν σχετικής άδειας από τους Ντούσαν Μπάγεβιτς και Νίκο Θανόπουλο άρχισε ειδικό πρόγραμμα. Παραμένει άγνωστο αν αυτό απλώς έγινε για να διατηρηθεί ο Αλγερινός φορ σε ένα καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης ή σταδιακά θα υπολογίζεται και πάλι από την τεχνική ηγεσία.

Ο ίδιος σε συνέντευξη στην εφημερίδα της πατρίδας του «Competition» τόνισε: «Αποδέχομαι την απόφαση του προπονητή να με αφήσει εκτός Κόπα Αφρικα. Είμαι απογοητευμένος, αλλά ρεαλιστής. Στόχος μου τώρα είναι να επανακτήσω τη φυσική μου κατάσταση για να βρω ομάδα. Τώρα προπονούμαι με την ΑΕΚ. Μου έκαναν ένα ειδικό πρόγραμμα, το οποίο θα ακολουθήσω κατά γράμμα, προκειμένου να ξαναβρώ ρυθμό. Προς το παρόν δεν γνωρίζω αν θα επιστρέψω στην ομάδα. Αυτό δεν εξαρτάται από εμένα, αλλά από τη διοίκηση και τον προπονητή», τόνισε, ενώ ερωτηθείς αν βρίσκεται σε διαμάχη με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, απάντησε: «Δεν έχω καμία διαφωνία με τον προπονητή. Τον Ιανουάριο θα δούμε τι θα γίνει. Θα ζυγίσω τα υπέρ και τα κατά και θα αποφασίσω αν θα μείνω ή θα φύγω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES