15 Δεκ 2009

ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ : ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Δυο σημαντικές εκδηλώσεις ανακοίνωσε η ΕΠΣ Κέρκυρας με την ευκαιρία των εορτών. Με την πρωτοβουλία της αυτή η ΕΠΣΚ αποδεικνύει για μια ακόμα φορά ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι βία και χουλιγκανισμός, όπως κάποιοι θέλουν να το παρουσιάζουν, αλλά επιτελεί και κοινωνικό έργο.
Συγκεκριμένα.....



...... 1)  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ Κέρκυρας διοργανώνει γιορταστικό φιλικό αγώνα μεταξύ των Μικτών ομάδων της Ένωσης (Νέων και Παίδων), που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 21 του Δεκέμβρη, στις 16.15 στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ Κέρκυρας (Κανόνι).
Προσκλήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται από τη γραμματεία της Ε.Π.Σ Κέρκυρας (Λεωφόρου Αλεξάνδρας 1-3, τηλ. 2661039360).
Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν αποκλειστικά για την αγορά δώρων στους μαθητές του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Κέρκυρας, για το γιορτασμό των άγιων ημερών που πλησιάζουν.



2) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ



Η Επιτροπή Μικτών ομάδων, οι προπονητές και το Δ.Σ της Ε.Π.Σ Κέρκυρας προσκαλούν τις οικογένειες των ποδοσφαιριστών των Μικτών ομάδων στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργανώνουν προς τιμή των παιδιών τους την Τετάρτη 23 του Δεκέμβρη, στις 5.30 το απόγευμα στην ταβέρνα «Η Μάσκα» στο Κανόνι (λίγο πριν και απέναντι από το ξενοδοχείο Corfu Holiday palace).
Η μικρή αυτή συνεστίαση είναι μια καλή ευκαιρία καλύτερης γνωριμίας, ανταλλαγής ευχών και ψυχικής επαφής, που τόσο ανάγκη έχουμε όλοι οι άνθρωποι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES