15 Δεκ 2009

ΟΣΦΠ: Παίρνονται αποφάσεις…

Για όλα τα θέματα του Ολυμπιακού συνομίλησαν Κόκκαλης, Χρυσικόπουλος και Θεοδωρίδης σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ. Ανάμεσα στα θέματα –σύμφωνα με πληροφορίες- αναφέρθηκαν και στα μεταγραφικά αλλά περισσότερο στον τρόπο με τον οποίο θα αντιδράσουν οι ερυθρόλευκοι στα όσα τους καταλογίζει ο Παναθηναϊκός για το ντέρμπι των δύο ομάδων στο «Καραϊσκάκη».

Παρεξήγησε ο Μπράβο

Χωρίς τον Ραούλ Μπράβο πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός μπακ δεν προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του, επειδή δεν συνεννοήθηκε σωστά και το απόγευμα θα πάει στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Πειραιωτών, όπου θα προπονηθεί μόνος του με τον βοηθό του Ζίκο. Μάλιστα, ο 29χρονος παίκτης ενδέχεται να κληθεί να δώσει εξηγήσεις για το πειθαρχικό του παράπτωμά, αλλά δεν αναμένεται να δοθεί παραπάνω συνέχεια στο θέμα.

Αιματολογικές ο Λούα Λούα

Το πρωί ο Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα υποβλήθηκε σε αιματολογικές εξετάσεις και αύριο θα περάσει από εργομετρικά τεστ, τα οποία θα δείξουν αν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα όσον αφορά την αγωνιστική του κατάσταση και την ωμοπλάτη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES