17 Νοε 2009

Έχασε στον πρώτο «τελικό» η Ελλάδα

Την ήττα από την Πορτογαλία, με σκορ 2-1 γνώρισε η Εθνική ομάδα των Ελπίδων, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής του ένατου προκριματικού ομίλου, για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2011. Οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια δεν εκμεταλλεύθηκαν το δώρο που τους έκανε η Λιθουανία, με αποτέλεσμα να παραμείνουν μεν στην πρώτη θέση του ομίλου, αλλά να έχουν πλέον προβάδισμα μόλις δύο βαθμών από τους Άγγλους, τους οποίους αντιμετωπίζουν εκτός έδρας στις 3 Μαρτίου. Τα γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσαν οι Ρουί Πέδρο στο 51’ και Γιαζάλντε στο 74’, ενώ για την Εθνική μείωσε ο Δημούτσος στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Πλέον το έργο της Εθνικής ομάδας κάτω των 21 κρίνεται δύσκολο, αφού θεωρείται αναγκαίο ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα των «λιονταριών» την επόμενη αγωνιστική, για να κατακτήσουν την πρώτη θέση ή έστω να βρεθούν μέσα στις καλύτερες δεύτερες των προκριματικών.

Οι συνθέσεις:

Πορτογαλία (Οσεάνο Αντράντε Κρους): Βεντούρα, Φαρία, Καρίσο, Βίτορ, Αουρέλιο, Ρουί Πέδρο (65' Σίλβα), Περεϊρίνια, Σάντος, Γιαζάλντε (79' Ραμπιόλα), Μορέιρα, Ούκρα (70' Φρέντι)
Στον πάγκο: Ντιέγκο, Α.Πίντο, Τ.Πίντο, Κίντρα

Ελλάδα (Νίκος Νιόπλιας): Μπαμπανιώτης, Μπουκουβάλας, Ιωαννίδης (71' Αργυρίου), Κ.Παπαδόπουλος, Σιόβας, Σιάκας, Γ.Παπαδόπυλος, Σοϊλέδης (50' Δημούτσος), Ταχτσίδης (63' Γιάντσης), Παπάζογλου
Στον πάγκο: Κουτζαβασίλης, Αποστολόπουλος, Κατσικογιάννης, Παυλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES