17 Νοε 2009

ΑΕΚ: Συμφώνησαν!

Το τελευταίο εμπόδιο που παρουσιάστηκε με τα επιπλέον χρέη της ΠΑΕ ΑΕΚ ξεπεράστηκε μετά την καθοριστική παρέμβαση του Νίκου Νοτιά και έτσι οι εκπρόσωποι του Μπομπ Κοζώνη και της «Ένωσης» ήρθαν σε συμφωνία για την υπογραφή του προσυμφώνου. Πλέον, απομένει να καθαρογραφεί το συμφωνητικό και να μπουν οι υπογραφές.

Οι διαπραγματεύσεις ήταν πολύωρες και λίγο μετά τις 16:00 το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων των δύο πλευρών. Το τελευταίο εμπόδιο μετά τα επιπλέον χρέη που παρουσιάστηκαν ξεπεράστηκε και έτσι επήλθε οριστική συμφωνία για την υπογραφή προσυμφώνου μεταξύ των δύο εμπλεκόμενων πλευρών.

Η συμφωνία έφτασε μια ανάσα από οριστικό ναυάγιο, αλλά έπειτα από καθοριστική τηλεφωνική παρέμβαση του Νίκου Νοτιά από τη Νέα Υόρκη, το εμπόδιο ξεπεράστηκε και έτσι οι δύο μεριές έδωσαν τα χέρια. Πλέον, απομένει να καθαρογραφεί το προσύμφωνο στο οποίο έχουν συμφωνήσει σε όλα και οι δύο πλευρές, το οποίο δεν έχει μεγάλες αποκλείσεις από αυτό που είχαν αρχικά οι άνθρωποι του Μπομπ Κοζώνη και του Νίκου Νοτιά στα χέρια τους. Aπό την πλευρά Κοζώνη έγινε αποδεκτό το χρέος των 3.800.000 ευρώ στην εφορία παρότι ανεβάζει το ποσόν των χρεών πάνω από 10% σε σχέση με αυτά που του είχαν παρουσιαστεί στην αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES