17 Νοε 2009

Διακοπή και Εθνική φέρνουν... αλλαγές

Διακοπή και Εθνική φέρνουν... αλλαγέςΑιτία δεν είναι κάποιο πρόβλημα τραυματισμού ή κάποιο μεταγραφικό ζήτημα αλλά ο προσεχής αγώνας πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου οι "πράσινοι" πέρα από έναν αντίπαλο ψυχολογικά ανεβασμένο μετά το 3-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα (και με τον Βαγγέλο Βλάχο στον πάγκο του) έχουν να ξεπεράσουν και τον παράγοντα κούραση.

Ούτε λίγο ούτε πολύ επτά βασικοί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, οι Τζόρβας, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Σαλπιγγίδης, Νίνης, αναμένεται να έχουν ενεργό ρόλο στο ματς-τελικό μεταξύ της Ουκρανίας και της Ελλάδας στο Ντόνετσκ το βράδυ της Τετάρτης για "μία θέση στον ήλιο" (τελική φάση Μουντιάλ 2010), ενώ υπάχουν και οι Ζιλμπέρτο Σίλβα και Σιμάο με τις υποχρεώσεις τους σε Βραζιλία και Μοζαμβίκη αντίστοιχα.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η πλειονότητα των διεθνών άσων του "τριφυλλιού" θα γυρίσουν "σκοτωμένοι" από το ταξίδι στην Ουκρανία, με τους "Κάρα" και "Κατσούρ" να έχουν σίγουρα τρέξει τα περισσότερα χιλιόμετρα και τον Ολλανδό τεχνικό να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ξεκουράσει είτε τον έναν είτε και τους δύο στο κυριακάτικό ματς.

Είναι πολύ πιθανό πλέον, παίκτες που όλο αυτό το διάστημα βρίσκονταν στην Παιανία και έπαιρναν μέρος στις προπονήσεις να θέσουν σοβαρή υποψηφιότητα για βασικοί κόντρα στην ομάδα της Τρίπολης, με τους Σαριέγκι, Ρουκάβινα και Γκάμπριελ να εντάσσονται σε αυτή την κατηγορία, ενώ ο Τεν Κατέ δεν ξεχνάει πως την τελευταία φορά που η ομάδα του έπαιξε στο πρωτάθλημα μετά από διακοπή "έφτυσε αίμα" για να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από την σκληροτράχηλη Καβάλα.

ΟΚ ο Μαρίνος, ατομικό ο Γιούρκας

Συνεχίστηκε η προετοιμασία ενόψει του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στο "τριφύλλι" και στην σημερινή προπόνηση στο αθλητικό κέντροοι "πράσινοι" ξεκίνησαν με ζέσταμα και συνέχισαν κάνοντας εξάσκηση στα τελειώματα. Ακολούθως επιδόθηκαν σε ασκήσεις 3 εναντίον 3, και ολοκλήρωσαν παίζοντας δίτερμα με περιορισμούς.

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Γιώργος Μαχλελής ο οποίος επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την εθνική νέων, έκανε αποθεραπεία. Στην προπόνηση συμμετείχε και ο υπό δοκιμή Κορεάτης ποδοσφαιριστής Κονγκ ενώ ο Βαγγέλης Μάντζιος απουσίαζε καθώς του χορηγήθηκε άδεια για προσωπικούς λόγους.

Χαμηλοί τόνοι από διοίκηση για Ντούριτσα

Εν τω μεταξύ, όσον αφορά στην περίπτωση του Γιαν Ντούριτσα, παρότι η διοίκηση του Παναθηναϊκού επιβεβαίωσε την είδηση ότι ο Χενκ Τεν Κάτε παρακολούθησε το περασμένο Σάββατο την φιλική αναμέτρηση Σλοβακία-ΗΠΑ, θέλησε να ρίξει τους τόνους αναφορικά με πιθανή μεταγραφή.

"Τον είδε ο προπονητής στο πλαίσιο του σκάουτινγκ, που κάνουμε. Αυτή την εποχή δεν ασχολούμαστε με τις μεταγραφές, αλλά μόνο με τα αγωνιστικά της ομάδας, που δίνει μάχη στο πρωτάθλημα.

Εξάλλου, όπως έχουμε πει, τον Γενάρη μάς ενδιαφέρουν κυρίως οι παραχωρήσεις παικτών",
ήταν η επίσημη θέση.

Με δηλώσεις του μάλιστα στα Prasina Nea ο παλαίμαχος άσος και γενικός αρχηγός της Λοκομοτίβ, Βλαντιμίρ Μαμινόφ, υποστήριξε πως δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από τον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή για τον Ντούριτσα, αλλά αποκάλυψε πως υπήρχαν επαφές το καλοκαίρι που μας πέρασε.

"Ξέρω ότι ο Γιαν τους άρεσε πριν τον πάρουμε εμείς από τη Σάτουρν, ενώ είχαν επικοινωνήσει μαζί μας το καλοκαίρι.

Τους φάνηκαν πολλά τα λεφτά που ζητήσαμε και δεν προχώρησε το θέμα.
Δεν έχουμε ξαναμιλήσει με άνθρωπο του Παναθηναϊκού από τότε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES