17 Νοε 2009

ΠΑΟΚ: Η οικονομική εξυγίανση ο μεγάλος στόχος της διοίκησης

ΠΑΟΚ: Η οικονομική εξυγίανση ο μεγάλος στόχος της διοίκησης
Έγκυρος ο απολογισμός...
Έγκυρος κρίθηκε από την γενική συνέλευση της ΠΑΕ ο οικονομικός απολογισμός και γενικώς οι οικονομικές καταστάσεις της εταιρείας για την τελευταία εταιρική χρήση που έγινε από τις 1-7-08 μέχρι και τις 30-6-09.

Με την ομόφωνη απόφαση των παρισταμένων μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (που αποτελούσαν το 36,98% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας), εγκρίθηκε η οικονομική διαχείριση του συλλόγου ενώ μίλησε και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Ηλίας Βιολίδης, δηλώνοντας την ικανοποίηση του.
Στην γενική συνέλευση προήδρευε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Ηλίας Βιολίδης, που στην εισαγωγική του τοποθέτηση είπε μεταξύ άλλων: «Συνεχίζουμε προσηλωμένοι στην οικονομική εξυγίανση που είναι και ο μεγάλος στόχος της διοίκησής μας. Θα συνεχίσουμε σ αυτήν την κατεύθυνση απαρέγκλιτα» είπε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ηλίας Βιολίδης, για να ευχαριστήσει στη συνέχεια: «τους μετόχους και τον κόσμο για την στήριξή του, αφού παραμένουν ο μοναδικός αρωγός στην προσπάθειά μας. Θέλουμε όμως μεγαλύτερη συμμετοχή του κόσμου στις γενικές συνελεύσεις».
Παράλληλα, εγκρίθηκαν όλα τα προς συζήτηση θέματα ημερησίας διατάξεως, όπως η έγκριση αμοιβής του ορκωτού λογιστή αλλά και η απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για την τελευταία εταιρική χρήση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES