17 Νοε 2009

Το δίλημμα του Ότο

Εντός της ημέρας θα φανεί αν ο Ότο Ρεχάγκελ θα αναθέσει στον Αβραάμ Παπαδόπουλο ή τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο το μαρκάρισμα του Αντρέι Σεφτσένκο. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός είχε την πρόθεση να βάλει τον αμυντικό του Ολυμπιακού πάνω στον Ουκρανό επιθετικό, ωστόσο το γεγονός ότι δεν προπονήθηκε και έκανε θεραπεία τόν αναγκάζει να αλλάξει εκ νέου τα πλάνα του.

«Θα δοκιμάσω να μπω αύριο (σ.σ.: σήμερα)», έλεγε ο 24χρονος αμυντικός στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Ελλάδας, αλλά εκείνο έχει αμφιβολίες για τη συμμετοχή του. Ως εκ τούτου, η σημερινή προπόνηση θα κρίνει αν ο Παπαδόπουλος ή ο Παπασταθόπουλος θα ξεκινήσουν στο αυριανό (20:00, NovaΣΠΟΡ FM 946, και Mega) ματς, στη ρεβάνς του 0-0 του Ολυμπιακού Σταδίου.

Όσον αφορά τον Καραγκούνη και τον Κυργιάκο, ο πρώτος που έχει πονόλαιμο έκανε ατομικό πρόγραμμα και ο δεύτερος που είχε ενοχλήσεις στη γάμπα ακολούθησε θεραπεία. Ωστόσο, και οι δύο ποδοσφαιριστές εκτιμάται ότι θα δώσουν το «παρών» στο κρισιμότερο παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

«Σας επαναλαμβάνω ότι έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή σας το Σάββατο. Στόχος είναι να σκοράρουμε στο δεύτερο ματς για να πάρουμε την πρόκριση μέσα στην Ουκρανία», το σύνθημα του Γερμανού στους διεθνείς κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης.

Εν τω μεταξύ, ο «Herr Otto» προτίθεται να κάνει κάποιες αλλαγές, αφού δε είναι σίγουρο ότι θα χρησιμοποιήσει τον Γκέκα. Ο Λαρισαίος φορ ενδέχεται να αντικατασταθεί από τον Χαριστέα και οι υπόλοιποι θα μείνουν όπως αγωνίστηκαν στο ΟΑΚΑ ή θα πάει στα άκρα ο Καραγκούνης και θα παίξει κάποιος άλλος δίπλα στον Κατσουράνη.

Αν ισχύσει το δεύτερο σενάριο, τότε τη θέση του αριστερού εξτρέμ θα πάρει ο «Κάρα» και θα υπάρχουν δύο θέσεις στο αρχικό σχήμα (δεξί εξτρέμ και επιθετικός) που διεκδικούνται από τους Χαριστέα, Σαλπιγγίδη και Σαμαρά.

Στο β' γκρουπ, αν περάσει

Αν τελικά η Εθνική Ελλάδας καταφέρει αύριο να πάρει την πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής, τότε θα βρεθεί στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση της φάσης των ομίλων της τελικής φάσης της διοργάνωσης. Τα γκρουπ θα προκύψουν με βάση τη βαθμολογία της FIFA και η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου στο Κέιπ Τάουν.

Ωστόσο, απομένουν ακόμα τα αποτελέσματα των ρεβάνς των μπαράζ του Μουντιάλ σε Ευρώπη (σ.σ.: Ουκρανία-Ελλάδα, Βοσνία-Πορτογαλία, Γαλλία-Ιρλανδία και Σλοβενία-Ρωσία) και Αμερική (σ.σ.: Ουρουγουάη-Κόστα Ρίκα). Η FIFA θα προσπαθήσει με κλειδάριθμους να αποφευχθεί να είναι ομάδες από την ίδια ήπειρο στον ίδιο όμιλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES