17 Νοε 2009

Φιλική νίκη με... θύμα τον Ντουντού

Φιλική νίκη με... θύμα τον ΝτουντούΑπό το φιλικό του Ολυμπιακού κόντρα στον Ιωνικό προέκυψαν τρεις ειδήσεις. Καταρχάς οι "ερυθρόλευκοι" πήραν τη νίκη με 2-1, κατά δεύτερον ο Ζίκο όπως αναμενόταν έκανε κάποιες δοκιμές και πειράματα δίνοντας ευκαιρίες σε νέους παίκτες, όμως το σημαντικό κι αυτό που προβληματίζει είναι άλλο... Ο Ντουντού έχει ένα κτύπημα στο αριστερό ισχίο και την Τετάρτη θα διαπιστωθεί η κατάστασή του.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και να ξεκινήσουμε από την εξέλιξη του φιλικού. Οι πρωταθλητές Ελλάδας νίκησαν με 2-1 τον Ιωνικό χάρις στα γκολ του Διαμαντάκου στο 50' και του Λυκογιάννη στο 84ο λεπτό.
Το θέαμα και ο ρυθμός στο πρώτο μέρος δεν ήταν καλός και οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες. Όλη η δράση ήταν στο δεύτερο μέρος όπου σημειώθηκαν και τα 3 γκολ του αγώνα.
Όσο για τις δοκιμές του Ζίκο, ο Βραζιλιάνος έδωσε ευκαιρίες σε πολλούς νέους παίκτες και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα. Από τις παλιοσειρές στο φιλικό αγωνίστηκαν οι Ντομί, Ραούλ Μπράβο, Μαρέσκα, Στολτίδης και Ντουντού. Ο τελευταίος μάλιστα καλύτερα (για τον Ζίκο) να μην αγωνιζόταν αφού δέχτηκε ένα χτύπημα και αποχώρησε από το γήπεδο.
Ο Βραζιλιάνος μέσος είχε ένα χτύπημα στο αριστερό ισχίο και την Τετάρτη θα διαπιστωθεί η κατάστασή του. Όπως είναι λογικό η αγωνία για το αποτέλεσμα της εξέτασης είναι μεγάλο, αφού στον Πειραιά δεν θέλουν ούτε να σκεφτούν πως υπάρχει περίπτωση νέας απώλειας. Θα μιλάμε για όσκαρ γκαντεμιάς!
Η εξέλιξη του ματς

17' Ο Μαρέσκα, έξω από την περιοχή και αριστερά, πιάνει δυνατό αριστερό σουτ όμως ο Παγούδης αποκρούει.

23' Ο Γιόνδης με ωραίο γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή, προσπαθεί να νικήσει τον Κόβατς, όμως στέλνει τη μπάλα ψηλά άουτ.

25' Σουτ του Μπόε μέσα από την περιοχή, αποκρούει ο Κόβατς.

50' ΓΚΟΛ 1-0 Ο Κουρτάνοβιτς βγάζει ωραία κάθετη μπαλιά προς τον Διαμαντάκο που φεύγει μόνος του προς την αντίπαλη εστία και με αριστερό πλασέ ανοίγει το σκορ.

53' Σουτ του Στολτίδη από πλάγια αριστερά, όμως ο Παγούδης έδιωξε σε κόρνερ.

55' Σέντρα του Νικλητσιώτη από δεξιά, ο Κουρτάνοβιτς πιάνει ωραία κεφαλιά-ψαράκι όμως η μπάλα χτυπάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Ιωνικού και καταλήγει άουτ .

84' ΓΚΟΛ 2-0 Εξαιρετική σέντρα του Κρητικού από τα δεξιά, ο Λυκογιάννης με δυνατό μονοκόμματο σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ιωνικού για δεύτερη φορά.

85' Σέντρα του Πάντου από τα δεξιά, κεφαλιά του Κρητικού όμως η μπάλα περνάει λίγο άουτ.

88΄ΓΚΟΛ 2-1 Yπό δοκιμή παίκτης του Ιωνικού αποφεύγει έναν αντίπαλο αμυντικό και με ωραίο πλασέ διαμορφώνει το τελικό 2-1.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ολυμπιακός:
Κόβατς (59΄Πάρντο), Αποστολόπουλος (70΄Πάντος), Ρ. Μπράβο (72΄Σταμογιάννος), Πολυχρονάκης (72΄Ρουγκάλας), Ντομί, Νικλητσιώτης (67΄Λυκογιάννης), Ντουντού (35΄Κουρτάνοβιτς), Μαρέσκα (68΄ Σούλης), Στολτίδης (86΄Μακαρωνάς), Διαμαντάκος (65΄Γκαβασιάδης), Βάντερσον (82΄Κρητικός)

Ιωνικός: Παγούδης, Μπέριος, Τσολακούδης, Α. Παπαζούδης, Μακράκης, Γιόνδης (38΄Χατζηβασιλειάδης), Γαλάς, Σ. Παπαζούδης, Σιδέρης, Μπόε, Μούλερ. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Κεφαλούκος, Τσερκέζος, Πουρής, Τζανετάκος, Μαναριώτης, Καφάκο, Ερρίκος, Μαρινάκης, Λένο, Θεοδωρίδης.

Φουλάρουν για Γιάννενα Ζαϊρί και Όσκαρ

Στο φιλικό -όπως είναι λογικό- δεν αγωνίστηκαν όμως Ζαϊρί και Όσκαρ ετοιμάζονται για το δύσκολο εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τον ΠΑΣ. Οι δύο άσοι δούλεψαν την Τρίτη πάνω στην φυσική κατάσταση προκειμένου να καλύψουν το χαμένο έδαφος από τις μέρες που έμειναν εκτός.

Ευχάριστα ήταν τα νέα για Πάντο και Φετφατζίδη που ξεπέρασαν την ίωση και μάλιστα ο έμπειρος αμυντικός έπαιξε και στο φιλικό. Όσο για το νεαρό έκανε ατομική προπόνηση στο γήπεδο.

Στα υπόλοιπα της προπόνησης, ο Λεονάρντο ακολούθησε έντονο ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο, ο Γκαλέτι ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο Ντιόγκο έκανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και οι Λεντέσμα Ντάρμπισιρ πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο.

Η προετοιμασία των πρωταθλητών για το σαββατιάτικο αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα συνεχίζεται την Τετάρτη με προπόνηση που ξεκινά στις 15:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES