23 Νοε 2009

Περιμένει ο Νοτιάς…

Μέσα στην εβδομάδα θα πάρει ο Νίκος Νοτιάς τα πληρεξούσια των υπόλοιπων μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ. Εφόσον ο μεγαλομέτοχος της «Ένωσης» τα έχει στα χέρια του, τότε θα μπορεί να ορίσει μαζί με τον Χαράλαμπο Κοζώνη την ημερομηνία και τον τόπο όπου θα υπογραφεί το προσύμφωνο, με το οποίο ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας έχει την υποχρέωση να προσκομίσει τραπεζική εγγύηση για τα 19 εκατ. ευρώ (σ.σ.: το αντίγραφό της θα συμπεριληφθεί στον φάκελο).

Ο κ. Νοτιάς έχει ζητήσει δύο πληρεξούσια από καθέναν από τους μετόχους, με το ένα τού εκχωρούν το δικαίωμα να εκπροσωπήσει την ΠΑΕ στις διαπραγματεύσεις και με το άλλο οι υπόλοιποι μέτοχοι παραιτούνται από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Παρότι κάποιοι εκ των μετόχων εκφράζουν τις αμφιβολίες τους για τον κ. Κοζώνη, αναμένεται να δώσουν (μέχρι αύριο) στον κ. Νοτιά τις εξουσιοδοτήσεις, προκειμένου να μην κατηγορηθούν ότι βάζουν εμπόδια στην παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου.

Αγωνία για Γιάχιτς

Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Στην «Ένωση», όμως, ανησυχούν για την κατάσταση του Σάνελ Γιάχιτς, ο οποίος σήμερα θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο, προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για τράβηγμα ή για θλάση. Εν τω μεταξύ, πολωνικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Λεχ Πόζναν ενδιαφέρεται για τον Βόσνιο μεσοαμυντικό, τον οποίο έχουν παρακολουθήσει στα παιχνίδια ΑΕΚ - ΜπΑτε και Βοσνία - Πορτογαλία.
Διορία και ελπίδα

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Competition», «ο Τζεμπούρ κινδυνεύει να μείνει εκτός Κόπα Αφρικα αν δεν βρει άμεσα ομάδα. Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Ραμπάχ Σαντάν, τον κάλεσε στα τελευταία παιχνίδια με τη Ρουάντα και την Αίγυπτο, προκειμένου να μην πληγεί το προφίλ εν όψει της μεταγραφικής περιόδου. Ωστόσο, η κατάσταση αυτή θα αλλάξει, αφού ο Σαντάν αποφάσισε να δώσει τελεσίγραφο στον Τζεμπούρ να βρει ομάδα μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα κληθεί στο Κόπα Αφρικα».

Οπως είχε γράψει η «SportDay», τόσο ο προπονητής όσο και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της Αλγερίας είχαν προειδοποιήσει για την εξέλιξη αυτή τον διεθνή ποδοσφαιριστή εδώ και σχεδόν πέντε εβδομάδες (πριν από το παιχνίδι με τη Ρουάντα). Από την πλευρά του, ο μάνατζερ του 25χρονου επιθετικού, Γιάννης Λυπημένος, ψάχνει μία ομάδα για να συνεχίσει να προπονείται ο πελάτης του.

Εν τω μεταξύ, οι Αλγερινοί υποστηρίζουν ότι «η Τουλούζ ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, είτε με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού είτε με τη μορφή αγοράς, σε περίπτωση που οι αξιώσεις της ΑΕΚ δεν κριθούν υπερβολικές».

Ο Τζεμπούρ δήλωσε στην εφημερίδα «Competition»: «Θέλω να είμαι έτοιμος και για το Κόπα Αφρικα και για το Μουντιάλ. Ξέρω ότι με καλές εμφανίσεις σ' αυτές τις δύο διοργανώσεις το καλοκαίρι θα μπορώ να πάρω μεταγραφή σε μία μεγάλη ομάδα. Αλλά αυτή τη στιγμή η προτεραιότητα είναι να βρω χρόνο συμμετοχής για να είμαι έτοιμος για το Κόπα Αφρικα τον Ιανουάριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES