23 Νοε 2009

Χόρεψε… καλαματιανό ο ΑΟΚ, 0-1 τη «Μαύρη Θύελλα»!

Η ξέφρενη κούρσα της Κέρκυρας δεν έχει σταματημό! Οι νησιώτες πέρασαν νικηφόρα και από την Καλαμάτα (0-1 τη Μαύρη Θύελλα) και εδραιώθηκαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα

Κυριακή, 22/11/2009
O AOK πέρασε νικηφόρα από την Καλαμάτα!


Η ξέφρενη κούρσα της Κέρκυρας δεν έχει σταματημό! Οι νησιώτες πέρασαν νικηφόρα και από την Καλαμάτα (1-0 τη «Μαύρη Θύελλα») και εδραιώθηκαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ
Ο ΑΟΚ έκανε ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς τη Σούπερ Λιγκ. Με το σημερινό «τρίποντο» έφτασε τους 24 πόντους και σιγά-σιγά αποσπάται όλο και περισσότερο από τις υπόλοιπες ομάδες. Το πέρας της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος βρίσκει τους «Φαίακες» να είναι αήττητοι και… καβάλα στο άλογο, έχοντας μάλιστα βγάλει ένα εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα, με έξι εκτός έδρας ματς! Και προς το παρόν κανείς δρν δείχνει ικανός να εμποδίσει ή να ανακόψει την πραγματικά εντυπωσιακή και αξιοθαύμαστη πορεία των «κυανέρυθρων»…

«ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ» ΝΙΚΗ
Το σημερινό παιχνίδι στην Καλαμάτα θα σβηστεί πολύ γρήγορα από τη μνήμη όσων το παρακολούθησαν. Διότι ήταν ένα ματς δυνατό μεν, με πολλές προσωπικές μονομαχίες κυρίως στο χώρο του κέντρου, αλλά ήταν άτονο, με ελάχιστες καλές στιγμές και με πολλές διακοπές.
Οι Κερκυραίοι, όντας «άχρωμοι» και πραγματοποιώντας τη χειρότερη φετινή τους εμφάνιση, πήραν το αποτέλεσμα που ήθελαν, πετυχαίνοντας μια καθαρά «επαγγελματική» νίκη. Ο ΑΟ Κέρκυρα για μία ακόμη φορά «καθάρισε» έναν αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο, με… δράστη και σκόρερ αυτή τη φορά τον Βραζιλιάνο Ίσραελ Σίλβα Μάτος Ντε Σόουζα, που αναδείχθηκε σε… «χρυσή» αλλαγή για τον Μπάμπη Τεννέ.
Από την άλλη πλευρά, οι Μεσσήνιοι (που αγωνίστηκαν έχοντας πάρα πολλές απουσίες) πάλεψαν φιλότιμα, αλλά τελικά δεν μπόρεσαν να… φρενάρουν τους πρωτοπόρους, και πλέον βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας!

ΤΟ ΓΚΟΛ – ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ
Το τέρμα που έκρινε τον αγώνα επιτεύχθηκε στο 73’. Ο Φλαβίνιο δέχθηκε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι και σούταρε, ο Μπαλτιμάς (που μέχρι τότε είχε «πιάσει» δυο φορές την μπάλα) απέκρουσε ασθενώς και ο επερχόμενος Ίσραελ Σίλβα έστειλε με σουτ τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 0-1.
Στο 86΄ο Ίσραελ Σίλβα επιχείρησε τακουνάκι (μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ρεπερνέ) και ο Τόσκας έδιωξε μισό μέτρο πριν την γραμμή του τέρματος.
Στο 88΄ ο Μπαλτιμάς έδιωξε σε κόρνερ ένα καλό σουτ του Ρεπερνέ.
Στο 92’ ο Ηλιόπουλος σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής και η μπάλα πέρασε πλάγιο μετά από εκτίναξη του Αποστολίδη.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Μέτριος ήταν ο ρέφερι Παναγιώτης Καραγκούνιας από τον Σύνδεσμο της Αχαϊας, ο οποίος πάντως δεν έκανε το μεγάλο λάθος. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Καλογερόπουλος Γ., Πουρτουλίδης, Ντεκίδης, Φλαβίνιο, Ρεπερνέ και Ίσραελ Σίλβα

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Γιώργος Μπένος): Μπαλτιμάς, Καμινιώτης, Τάσιτς, Καλαγκάνης, Τόσκας, Γ. Καλογερόπουλος (77’ Ηλιόπουλος), Τσιμικλής (66’ Χελάς), Α. Κωνσταντόπουλος, Ντεκίδης, Δασκαλάκης (64’ Πουρτουλίδης), Παπουτσής.

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Γιαννιτσανάκης, Βενέτης, Φλαβίνιο, Κοντοδήμος, Γκουστάβο, Μπερνς (52’ Ίσραελ Σίλβα), Ιωάννου, Λαμπρόπουλος (46’ Ρεπερνέ), Τσίγκας (77’ Νικολόπουλος), Μακρυδημήτρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES