23 Νοε 2009

ΠΑΟ: Χάθηκε μεγάλη ευκαιρία

Ο Παναθηναϊκός, μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, είχε «χρυσή» ευκαιρία να ξεφύγει με τέσσερις βαθμούς από τον «αιώνιο» αντίπαλό, μόλις μια εβδομάδα πριν το μεταξύ τους παιχνίδι. Οι «πράσινοι», όμως, έμειναν στο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης και πάνε στο Καραϊσκάκη με τον ίδιο στόχο που είχαν και πριν το ματς με τους Αρκάδες. Τη νίκη που θα τους δώσει μεγάλο αβαντάζ στη μάχη του τίτλου.

Στο «τριφύλλι» δεν μπορούν να πιστέψουν την ευκαιρία που έχασαν να ξεφύγουν από τον Ολυμπιακό με τέσσερις βαθμούς πριν από το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής. Οι «πράσινοι» έλεγαν πριν από το ματς με τον Αστέρα πως περίμεναν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά δεν πίστευαν πως θα χαθούν βαθμοί. «Είχαμε την ευκαιρία να αυξήσουμε το προβάδισμα από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν την αρπάξαμε. Θέλω να είμαι ειλικρινής, νιώθω πολύ απογοητευμένος. Τέτοιες ευκαιρίες σού παρουσιάζονται μία φορά όλη τη σεζόν», δήλωσε μετά το παιχνίδι ο Τζιμπρίλ Σισέ , ο οποίος πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης. Πάντως, έχει αφήσει ήδη πίσω του το συγκεκριμένο παιχνίδι και σκέφτεται αυτό της επόμενης Κυριακής. «Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε και να είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο ντέρμπι. Αυτό νομίζω ότι θα είναι πολύ διαφορετικό παιχνίδι, γιατί και ο αντίπαλος θα προσπαθήσει να παίξει ποδόσφαιρο. Οσες ομάδες αντιμετωπίσαμε, είτε εκτός είτε εντός, το μόνο που ήθελαν ήταν να παίξουν άμυνα. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός αυτό δεν θα το κάνει και γι' αυτό θα είναι διαφορετικό το παιχνίδι», σχολίασε ο Γάλλος επιθετικός. Ερωτηθείς τι έφταιξε για το χθεσινό αποτέλεσμα, ο Γάλλος απάντησε: «Ήμασταν συγκεντρωμένοι, δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο, απλώς δεν ήμασταν όσο καλοί θα έπρεπε. Είχαμε το κίνητρο, αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι λόγια. Είναι τι κάνεις και δεδομένα. Το μόνο που θα θυμόμαστε από αυτόν τον αγώνα είναι ότι πήραμε ένα βαθμό, αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ».

Ανοιχτή προπόνηση πριν το ντέρμπι

Στον Παναθηναϊκό σκέφτονται το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Ειδικά οι φίλαθλοι της ομάδας, οι οποίοι ζήτησαν στο ημίχρονο του αγώνα από τον Νικόλα Πατέρα να γίνει ανοιχτή προπόνηση εν όψει του ντέρμπι. Εκπρόσωποι από τους οργανωμένους συζήτησαν με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού και του ζήτησαν μία από τις προπονήσεις της εβδομάδας να είναι ανοιχτή προς το κοινό. Ο Νικόλας Πατέρας συμφώνησε με το αίτημα, το οποίο κατά 99% θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο. H προπόνηση θα γίνει στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES