23 Νοε 2009

Σάντος: «Πήραμε ό,τι μας άξιζε»

Δίκαιη χαρακτήρισε ο Φερνάντο Σάντος την επικράτηση του ΠΑΟΚ επί του Άρη (4-1) στο γήπεδο της Τούμπας στο μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Παραδέχθηκε, όμως, πως «είχαμε και την τύχη με το μέρος μας. Ο Άρης είχε δύο δοκάρια, αλλά εμείς πετύχαμε τέσσερα γκολ».

Ειδική αναφορά έκανε, όμως, και σε όσους τον κατηγορούν ότι οι ομάδες που κοουτσάρει έχουν αμυντικογενείς τάσεις. «Παρατηρήστε πόσα γκολ έχουν πετύχει οι ομάδες μου σε Πορτογαλία και Ελλάδα και θα καταλάβετε ότι δεν ισχύει σε καμία περίπτωση».

Στο τεχνικό μέρος του παιχνιδιού εξήγησε ότι «ξεκινήσαμε πολύ δυνατά, προσπαθήσαμε να πιέσουμε ψηλά, να δημιουργήσουμε προβλήματα στον αντίπαλο και προϋποθέσεις για την επίτευξη ενός τέρματος». Το ποδόσφαιρο που έπαιξαν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων ήταν σπάνιας ομορφιάς για επίπεδο αγώνων Σούπερ Λιγκ. «Και οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοιχτά. Στοιχείο θετικό σχετικά με το θέαμα, ειδικά σε ένα τοπικό ντέρμπι που συνήθως υπερτερεί η τακτική».

Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα μπροστά του. Την ίδια άποψη συμμερίζεται και ο Πορτογάλος τεχνικός. «Από αυτό το παιχνίδι κερδίσαμε απλώς τρεις βαθμούς. Θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, γιατί αυτή είναι η φιλοδοξία μας. Δεν πρέπει να μας “τυφλώσει” το σημερινό αποτέλεσμα », ανέφερε ο Σάντος προσθέτοντας επίσης πως «τώρα πρέπει να ασχοληθούμε το παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στην ΑΕΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES