23 Νοε 2009

Μώραλης: «Όντως χρειάζεται οφθαλμίατρο»!

Αύριο ο Ολυμπιακός δίνει ένα κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στην Άλκμααρ, για το Champions League, όμως ο Γιάννης Μώραλης έδειξε ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν ξεχνούν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. «Αν δει κάποιος τα ματς του Παναθηναϊκού, όντως χρειάζεται οφθαλμίατρο!», ήταν η απάντηση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ στις χθεσινές δηλώσεις του Νικόλα Πατέρα, κατά την αναχώρηση των Πειραιωτών για την Ολλανδία.

«Δεν είναι τελικός το παιχνίδι με την Άλκμααρ στην Ολλανδία, αφού υπάρχει το τελευταίο παιχνίδι της φάσης των ομίλων με την Άρσεναλ», ανέφερε αρχικά ο κ. Μώραλης.

Στη συνέχεια, απάντησε στις δηλώσεις που έκανε ο κ. Πατέρας για τη διαιτησία στον αγώνα Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης: «Αν δει κάποιος όλα τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού που έχει δώσει στο πρωτάθλημα στο Ολυμπιακό Στάδιο, όντως χρειάζεται οφθαλμίατρο»!

Η προπόνησή του Ολυμπιακού έχει προγραμματιστεί για τις 19:30 (ώρα Ελλάδας) και 45 λεπτά νωρίτερα θα μιλήσει ο Ζίκο στους εκπροσώπους του Τύπου.

Την αποστολή των «ερυθρoλεύκων» απαρτίζουν οι: Νικοπολίδης, Παναγόπουλος, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Φετφατζίδης, Όσκαρ, Κατσικογιάννης, Μαρέσκα, Νικλητσιώτης, Στολτίδης, Ζαϊρί, Μήτρογλου. Στην Αθήνα έμειναν οι Ντιόγο, Λεντέσμα, Τοροσίδης, Γκαλέτι και Ντάρμπισαϊρ, οι οποίοι έχουν διάφορα προβλήματα τραυματισμών.

Όσον αφορά τον «Τόρο», θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκού, όπως και ο Γκαλέτι που έχει κάποιες ελπίδες να αγωνιστεί κόντρα στο «τριφύλλι». Από την πλευρά τους, οι Νταρμπισάιρ, Ντιόγο και Λεντέσμα συνεχίζουν τα ατομικά τους προγράμματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES