23 Νοε 2009

Ποιο Τσάμπιονς Λιγκ τώρα…

Πήγε ο Κόκκαλης χθες στο Ρέντη προκειμένου να προλάβει τα χειρότερα. Ο πρόεδρος των Πειραιωτών έβαλε χοντρά γκάζια στους παίκτες και καλά έκανε. Ετσι όπως πήγαιναν τα πράγματα κάτι έπρεπε να κάνει κι εκείνος για να μαζέψει τα … ασυμμάζευτα. Μια ερώτηση έχω όμως: Εάν ο Ολυμπιακός φάει καμία τριάρα αύριο από την Αλκμάαρ δεν ενοχλεί κανέναν; Δηλαδή η συνέχεια στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν απασχολεί κανέναν; Μπράβο. Συγχαρητήρια. Ναι, δεν λέω όντως η επόμενη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος είναι εξαιρετικά σημαντική.

Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό πρέπει να απασχολεί, αλλά από μεθαύριο. Τι μήνυμα περνάει στους παίκτες όταν παραμονή ενός τόσο κρίσιμου ευρωπαϊκού αγώνα εμφανίζεται ο πρόεδρος και μιλάει μόνο για την επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος; Εστω κι αν είναι ντέρμπι. Τέλος πάντων, αυτό είναι μία παρατήρηση για κάτι που εγώ θεωρώ εξίσου σημαντικό.

Από κει και πέρα καταλαβαίνω την χθεσινή κίνηση του Κόκκαλη. Αυτή τη στιγμή δεν έχει τίποτα άλλο να κάνει από το να φοβίσει τους παίκτες. Εφόσον δεν μπορεί να «φοβίσει» τους αντιπάλους, προσπαθεί να φοβίσει τους δικούς τους. Μακάρι να δουλέψει. Μακάρι να ξυπνήσουν οι «ερυθρόλευκοι» και να ανεβάσουν ρυθμούς. Τουλάχιστον αυτοί που μπορούν, όπως για παράδειγμα ο Ντουντού που τον τελευταίο καιρό είναι φάντασμα του εαυτού του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES