23 Νοε 2009

"Κατάσκοπος" του ΟΣΦΠ... ο Τεν Κάτε

"Κατάσκοπος" του ΟΣΦΠ... ο Τεν ΚάτεΣτην πατρίδα του είναι από νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας ο Χενκ Τεν Κάτε. Ο Ολλανδός τεχνικός εκμεταλλευόμενος και το ρεπό της ομάδας θα "κατασκοπεύσει" από κοντά τον Ολυμπιακό στο ματς με την Αλκμαάρ, την Τρίτη το βράδυ.Με τον τρόπο αυτό ο 55χρονος προπονητής του Παναθηναϊκού θα μπορέσει λίγες μέρες πριν το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής να βγάλει προσωπικά τα δικά του συμπεράσματα για την ομάδα του Ζίκο.

Η επιστροφή του Χενκ Τεν Κάτε είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη το πρωί όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία του για το ματς στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Τεν Κάτε: "Είναι στο χέρι μας..."

Η επόμενη μέρα και στην Παιανία... δεν ήταν διαφορετική από αυτή μετά το ματς στο ΟΑΚΑ με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Χενκ Τεν Κάτε ζήτησε από τους παίκτες του να συγκεντρωθούν πλέον στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό ενώ παρά την απώλεια έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση κόντρα στους Αρκάδες.

"Είχαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Δυστυχώς είμασταν άτυχοι αφού η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας. Δεν πειράζει αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Είμαι ικανοποιημένος από εσάς γιατί παλέψατε το παιχνίδι έως το τέλος και δεν τα παρατήσατε" είπε και αναφέρθηκε εν συνεχεία για το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής.

"Πλέον όμως δεν μπορούμε να στεκόμαστε άλλο σ' αυτό το ματς, γιατί έχουμε ντέρμπι την Κυριακή. Είμαστε πρώτοι και πρέπει να παραμείνουμε εκεί. Είναι στο χέρι μας να τα καταφέρουμε και αν παίξουμε όπως μπορούμε δεν θα έχουμε πρόβλημα για να κερδίσουμε" είπε ο 55χρονος τεχνικός.

Οι "πράσινοι" προπονήθηκαν κανονικά την Δευτέρα και την Τρίτη θα έχουν ρεπό σε μια ακόμα ευκαιρία να "φορτώσουν" τις "μπαταρίες" τους ενόψει του ντέρμπι και με δεδομένη την κούραση των διεθνών από τα συνεχή ματς.

Αγωνιστικά, ο Καραγκούνης δεν προπονήθηκε λόγω ήπιας ίωσης που του στέρησε και την συμμετοχή του στην αποστολή με τον Αστέρα Τρίπολης ενώ και ο Λέτο έκανε θεραπεία λόγω κάκωσης του αριστερού άκρου ποδός. Σύμφωνα με το τεχνικό και ιατρικό τιμ δεν εκφράζονται φόβοι για τη συμμετοχή τους στην αποστολή για το ντέρμπι με τον "αιώνιο" αντίπαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES