4 Οκτ 2009

Eredivisie: Νίκες για Φέγενορντ, Αλκμάαρ

Εξακολουθεί να απειλεί τους δύο πρωτοπόρους η Φέγενορντ. Οι πρωταθλητές Ευρώπης του 1970 σάρωσαν με 3-0 την απογοητευτική Βαάλβαϊκ στο «Ντε Κάιπ», στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής του ολλανδικού πρωταθλήματος και «έπιασαν», έστω και προσωρινά, τις Αϊντχόφεν και Τβέντε στην κορυφή της βαθμολογίας, με τις δυο τελευταίες να έχουν έναν αγώνα λιγότερο. Ετσι, η ομάδα του Ρότερνταμ περιμένει κάποιες απώλειες βαθμών, ώστε να αποκτήσει κάποιο πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων της.

Θυμήθηκε να επιστρέψει στις νίκες, μετά από τρεις αγωνιστικές, η Αλκμάαρ, η οποία νίκησε στην έδρα της την Μπρέντα με 1-0 και την άφησε μακριά από τις ευρωπαϊκές θέσεις, ενόψει των πλέι οφ. Έτσι, η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται στην έκτη θέση, ενόψει των αγώνων της Κυριακής. Το γκολ των νικητών σημείωσε ο Λενς στο 30’.


Η σύνθεση της Αλκμααρ: Ρομέρο (89΄ Ντιντούλιτσα), Σβερτς, Ποκονιόλι, Μορένο, Γιάλιενς, Ντα Σίλβα Μέντες, Σάαρς, Μάρτενς, Χόλμαν (70΄ Ελμ), Ντεμπέλε (41΄ Αρι), Λενς


Δε βολεύει κανέναν εκ των Βίλεμ και Ναϊμέγκεν το μεταξύ τους 1-1 στο Τίλμπουργκ. "Γκέλα" για την Ντεν Χάαγκ, που παραχώρησε 1-1 στην Γκρόνινγκεν στη Χάγη.



Αναλυτικά, το πρόγραμμα της ένατης αγωνιστικής:


Παρασκευή (2/10)

Φίτεσε-Σπάρτα Ρότερνταμ 2 – 0

Σάββατο(3/10)

Ντεν Χάαγκ-Γκρόνινγκεν 1-1

Αλκμάαρ-Μπρέντα 1-0

Βίλεμ-Ναϊμέγκεν 1-1

Φέγενορντ-Βαάλβαϊκ 3-0

Κυριακή (4/10)

Ρόντα- Άγιαξ

Χέρακλες-Τβέντε

Χέρενφεν-Φένλο

Ουτρέχτη-Αϊντχόφεν


Δείτε τη βαθμολογία του ολλανδικού πρωταθλήματος.


Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής:

Άγιαξ-Βίλεμ
Μπρέντα-Φίτεσε
Τβέντε-Αλκμάαρ
Αϊντχόφεν-Χέρενφεν
Φένλο- Ρόντα
Γκρόνιγκεν-Ουτρέχτη
Ναϊμέγκεν-Ντεν Χάαγκ
Βαάλβαϊκ- Χέρακλες
Σπάρτα Ρότερνταμ-Φέγενορντ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES