4 Οκτ 2009

Λύτρωση στο τέλος για Ίντερ!

stankovic_inter_udine.jpgΈνα γκολ του Σνάιντερ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε τη νίκη στην Ίντερ επί της Ουντινέζε με 2-1 στο «Σαν Σίρο» και την ανέβασε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας. Ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι, έχασαν μεγάλες ευκαιρίες να πάρουν το διπλό. Στο άλλο ματς του Σαββάτου, Μπάρι και Κατάνια κακοποίησαν το ποδόσφαιρο, μένοντας στο 0-0.


Ολλανδική λύτρωση!
Μία νέα γκέλα διαφαινόταν στον ουρανό του Μιλάνου για την Ίντερ, αλλά τελικά στις καθυστερήσεις ο Σνάιντερ έδωσε τη νίκη στους πρωταθλητές με 2-1.
Η Ίντερ άνοιξε το σκορ στο 22ο λεπτό, όταν μετά από υποδειγματική αντεπίθεση, ο Ετό πάσαρε στον Στάνκοβιτς που έμπαινε στα δεξιά της περιοχής και ο Σέρβος με πολύ δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χαντάνοβιτς. Οι «νερατζούρι», όμως, δεν πρόλαβαν να πανηγυρίσουν για πολύ, καθώς πέντε λεπτά αργότερα, ο Ντι Νατάλε έσπασε το οφσάιντ των γηπεδούχων και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Σέζαρ.

Στη συνέχεια, η Ίντερ προσπάθησε να πάρει τον έλεγχο του αγώνα, ήταν όμως ιδιαίτερα προβληματική στην οργάνωση της. Αντίθετα, η Ουντινέζε απειλούσε με αντεπιθέσεις, κυρίως με την ταχύτητα των Σάντσεθ, Ντι Νατάλε και Πέπε. Ο πρώτος, μάλιστα, έχασε στο 42' σπουδαία ευκαιρία, καθώς μετά από ωραίο γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή, έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Ντι Νατάλε. Η Ίντερ απάντησε με ένα σουτ του Στάνκοβιτς που απέκρουσε ο Χαντάνοβιτς και στην επαναφορά ο Μουντάρι απέτυχε από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Αφρικάνος, μάλιστα, αποδοκιμαζόταν καθόλη την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, και όταν έγινε αλλαγή δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

Η Ουντινέζε θα μπορούσε να φύγει με τους τρεις βαθμούς, αν ο Ντι Νατάλε δεν αστοχούσε σε ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον Σέζαρ λίγο πριν τις καθυστερήσεις. Οι πρωταθλητές είχαν βγει σχεδόν όλοι μπροστά και στο 93' λυτρώθηκαν μετά από πλασέ του Σνάιντερ μέσα από την περιοχή.

Τα αποτελέσματα:

Ίντερ-Ουντινέζε 2-1 (Στάνκοβιτς 22', Σνάιντερ 93' - Ντι Νατάλε 27')
Μπάρι-Κατάνια 0-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 6 αγώνες)

Ιντερ 16 -7αγ.
Σαμπντόρια 15
Γιουβέντους 14
Φιορεντίνα  13
Ουντινέζε 11 -7αγ.
Τζένοα 10
Πάρμα 10
Κιέβο 8
Ρόμα 8
Λάτσιο 8
Μίλαν 8
Μπάρι 8 -7αγ.
Κάλιαρι 7 
Νάπολι 7
Παλέρμο 6
Μπολόνια 6
Σιένα 4
Κατάνια 4 -7αγ.
Αταλάντα  2  
Λιβόρνο 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES