4 Οκτ 2009

ΑΕΚ: Κάλεσμα επέκτασης σε Μπλάνκο!

Σε νέες συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ίσμαελ Μπλάνκο θα προβεί την ερχόμενη εβδομάδα η ΑΕΚ με την πλευρά του παίκτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Θανόπουλος επικοινώνησε το βράδυ της Παρασκευής με τον μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού και του ζήτησε να έρθει τις επόμενες μέρες στην Αθήνα για να καθίσουν εκ νέου στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. «Έλα να τα βρούμε», ήταν το μήνυμα του ισχυρού άντρα της ΠΑΕ.

Όλα αυτά συνέβησαν μετά το e-mail… ανησυχίας που έστειλε στον πρόεδρο του «δικεφάλου» ο ατζέντης, Χουάν Μπέρος και τον ρωτούσε για πιο λόγο δεν έχει υπάρξει ακόμη απάντηση στην αντιπρόταση που κατέθεσε τις προηγούμενες μέρες. Υπενθυμίζεται πως η πρόταση της «Ένωσης» για επέκταση συμβολαίου ως το 2013 έναντι 500.000 ευρώ ετησίως συν 100.000 ευρώ για την κατάκτηση του νταμπλ δεν άφησε ικανοποιημένη την πλευρά του ποδοσφαιριστή που τώρα λαμβάνει 390.000 ευρώ το χρόνο (το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2011) και θα ήθελε ετήσιες απολαβές 800.000 ευρώ.

Όσα δηλαδή λαμβάνει ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, ο οποίος σημειωτέων είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ΑΕΚ. Σε αυτό αποσκοπεί και ο Μπλάνκο… Βάσει της προσφοράς του στην ομάδα τα τελευταία χρόνια να λάβει τα χρήματα που κατά τη γνώμη του αντιπροσωπεύουν τις αγωνιστικές του επιδόσεις…

Η κούραση φέρνει αλλαγές…

Η επόμενη της νίκης σε βάρος της Μπενφίκα έφερε ηρεμία, αλλά και προσμονή για ανάλογη συνέχεια. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς γνωρίζει ότι το βεβαρημένο πρόγραμμα του τελευταίου μήνα έχει καταπονήσει αρκετούς από τους βασικούς του ποδοσφαιριστές και προκειμένου να παρουσιαστεί η ομάδα του με διάθεση και φρεσκάδα στο παιχνίδι με τη Ξάνθη την Δευτέρα θα προβεί σε αλλαγές.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Καφές και Χουανφράν, ενώ λογικά στον πάγκο θα καθίσει ο Μαντούκα. Εφόσον δεν κληθεί να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας, ο Γεωργέας θα μείνει και αυτός με τους αναπληρωματικούς. Σίγουρα θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα ο Γκερέιρο, ο Αραούχο, ενώ παίζονται- ανάλογα με το σύστημα που θα προτιμήσει ο «Ντούσκο»- οι συμμετοχές των Μάκου- Λεονάρντο.

Στη χθεσινή προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ παρακολούθησαν βίντεο με αγώνες της αντιπάλου και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τους προειδοποίησε: «Η Ξάνθη είναι μία ομάδα δυνατή και γίνεται ακόμη πιο ισχυρή στην έδρα της», είπε ο Ντούσκο στους «κιτρινόμαυρους». Στάθηκε περισσότερο στη μεσοεπιθετική γραμμή των ακριτών, τονίζοντας ωστόσο στους παίκτες του:

«Θα παίξει αμυντικά, θα μας περιμένει και θα προσπαθήσει να απειλήσει στις αντεπιθέσεις. Γι' αυτό και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν βγαίνουν στην κόντρα επίθεση, γιατί έχουν μερικούς γρήγορους και επικίνδυνους παίκτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES