4 Οκτ 2009

Με σβηστές της μηχανές η Μπάρτσα

Έπαιξε με την φωτιά η Μπαρτσελόνα, αλλά τελικά η Αλμερία δεν είχε τη δυνατότητα να την... κάψει. Οι Καταλανοί επικράτησαν με 1-0 χάρη σε γκολ του Πέδρο από το πρώτο ημίχρονο και πέτυχαν έτσι την έκτη τους νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια. Νωρίτερα, η Λα Κορούνια είχε περάσει νικηφόρα από την Τενερίφη με το ίδιο σκορ.

Το ενδιαφέρον στο «Καμπ Νου» εστιαζόταν κυρίως στο αν ο Ιμπράημοβιτς θα βρει δίχτυα και στην έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Σουηδός έχει σκοράρει από ένα γκολ στα προηγούμενα πέντε παιχνίδια, ωστόσο το ρεκόρ σταμάτησε κόντρα στην Αλμερία. Η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 1-0 έπειτα από το τέρμα του Πέδρο στο 32' και στη συνέχεια έσβησε τις μηχανές. Το δεύτερο ημίχρονο είχε ελάχιστες ευκαιρίες, η πρωταθλήτρια Ευρώπης είχε την συντριπτική κατοχή αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ που θα έσβηνε τα όποια όνειρα της Αλμερία. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν, ωστόσο φοβήθηκαν να ανοιχτούν και εν τέλει δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι καλό.

Λίγο νωρίτερα, η Λα Κορούνια πετύχαινε το τέταρτο τρίποντο της σεζόν, καθώς επικράτησε στην Τενερίφη με 1-0, έπειτα από το γκολ του Κολότο με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού.

Τα αποτελέσματα:

Σάββατο (03/10)
Μπαρτσελόνα-Αλμερία 1-0 (Πέδρο 32')
Τενερίφη-Λα Κορούνια 0-1 (Κολότο 60')

Ατλέτικο Μαδρίτης-Σαραγόσα (23:00)

Κυριακή 4/10/09

Χέρεθ-Μάλαγα
Βιγιαρεάλ-Εσπανιόλ
Σεβίλλη-Ρεάλ Μαδρίτης
Βαγιαδολίδ-Αθλέτικ Μπιλμπάο
Σπόρτινγκ Χιχόν-Μαγιόρκα
Χετάφε-Οσασούνα
Σανταντέρ-Βαλένθια

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 5 αγώνες)
  
Μπαρτσελόνα  18 -6αγ.
Ρεάλ Μαδρίτης 15
Σεβίλλη 12
Λα Κορούνια 12 -6αγ.
Μαγιόρκα 10
Αθλέτικ Μπιλμπάο 9
Βαλένθια 8
Σαραγόσα 7
Οσασούνα 7
Εσπανιόλ 7
Αλμερία 6 -6αγ.
Χετάφε 6
Τενερίφη 6 -6αγ.
Χιχόν 5
Σανταντέρ 5
Βαγιαδολίδ 4 
Μάλαγα 3
Ατλέτικο Μαδρίτης 3
Βιγιαρεάλ 2
Χέρεθ 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES